• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

En Cok Gösterilenler

Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013)
Grand Theft Auto IV (GTA 4)
Call Of Duty Black Ops 2

En Cok Gösterilenler

Yeni Eklenen Oyunlar

Pes 2013

Pes 2013 futbol oyunu çok kaliteli ve gerçekci. Diğerlerine göre daha kolay ve daha fazla hareket eklendi

Assassin's Creed 4 Black Flag

Diğer sürümlerine göre çok daha iyi ve çok daha güzel çok daha fazla hareket ve görüntü kalitesii var ...

Call Of Duty Black Ops 2010.

Call Of Duty Black Ops 2010 Call of duty'nin diğer sürümlerine göre daha iyidir ve daha fazla hareket vardır ...

Call Of Duty Black Ops 2

Call Of Duty Black Ops 2 görüntü kalitesi ve hareketleri silah kaliteleri mükemmel seviyededir ...

Assasin's Creed 3

Asssasin's Creed 3 Gerçekten Mükemmel Ve görüntü kalitesi mütiş olan bi oyun sizi teğmin ederim ki çok zevk alıcaksınız oynarken. Çünkü çok fazla hareket var ve hepsini siz kontrol ediyorsunuz o ayrı bir zevk veriyor %100 çalışıyor ...

Archive for Haziran 2013


612 Hit
Combofix indir Son Sürüm 2010
“USB ile bulaşan virüsleri silmek için” en iyi ve en etkili programlardan biri olduğu söyleniyor. Zaten programın yapılış amacı da buna hizmet ediyor. Program kurmadan virüsleri (trojanları) silmek için yapılmış bir yazılım diyelim. Kurulum gerektirmeden virüsleri(trojanları) silen programcık ya da yazılım işte. Üretici firma bir çok virüs programının USB ile bilgisayara bulaşan virüsleri göremediğini söylüyor ve bu amaçla bu tür zararlı yazılımları silmek istiyor.
Combofix Nasıl Kullanılır:
Programı aşağıda verilen linklerden masaüstünüze indirin. Bazı bilir kişiler programın özellikle masaüstüne kaydedilmesi gerektiğini vurguluyorlar. Bu nedenle siz programı masaüstüne indirin ve orada çalıştırın.
Programı masaüstüne indirdikten sonra tüm programları kapatın (Virüs programı, varsa güvenlik duvarını, msn’i, explorer ‘ı (internet sayfalarını), yani kısaca kapatın her şeyi. Hatta benim tavsiyem kapatın bilgisyarınızı ve güvenli modda açın (f8 ile) Sonra da masaüstüne indirdiğiniz programı çalıştırın. Karşınıza gelecek bütün uyarı ekranlarına evet deyin.
Programın çalışması ile ilgili yönergeleri aşağıdaki resimlere bakarak takip edebilirsiniz.
Combofix başlatılıyor:

Combofix Uyarı Ekranı:

Combofix Windows Registery dosyalarını yedekliyor:

Combofix Virüs(trojan) taraması yapıyor:

Combofix Bölüm Taraması Yapıyor:

Combofix Rapor Hazırlıyor:

Combofix taraması bitti, yapılan tarama özeti:

Bu ekranı gördükten sonra muhtemelen bilgisayar yeniden başlayacaktır. Eğer bilgisayar kapanmazsa siz yeniden başlatın ve bilgisayarınızı kullanmaya devam edin. Eğer virüs bulursa program otomatikmen silecektir.
DOWNLOAD:
ComboFix 13.6.2.2
Alternatif 1:
ComboFix 13.6.2.2
Alternatif 2:
ComboFix 13.6.2.2


179 Hit

TeamViewer 8 programı uzaktan masaüstü yardımı ve kontrolünü sağlayan, güzel ve kullanışlı sade bir programdır. TeamViewer bir uzak masaüstü programıdır program sayesinde arkadaşlarınızla uzak masaüstü etkinliğini kullanarak arkadaşınızın bilgisayarına girebilir kendi bilgisayarınız gibi kullanabilrsiniz. Böylece yeri geldiğinde dosyaları inceleyebilirsiniz veya arkadaşınıza onun bilgisayarında yardımcı olabilirsiniz.
TeamViewer kurduğunuzda programın vereceği sürekli değişen ID ve Password numaraları vardır bu ID ve Password numaraları ile başka bir yerden bilgisayarınıza bağlanmalarını sağlayabilirsiniz.

TeamViewer, Ofis ve iş yerleri içinde uygun bir yazılımdır, bir projeyi uzaktaki iş arkadaşınıza, patronunuza, veya iş ortağınıza sunmak için yanına gitmenize gerek kalmadan bilgisayar üzerinden sunumlar yapabilirsiniz. TeamViewer ile acemi bir arkadaşınızın bilgisayarı bozulmuş ve sizde anlattıkça karşınızdaki bilgisayardan anlamıyorsa dert etmenize gerek kalmayacak, bu program ile arkadaşınızın bilgisayarına bağlanıp uygulamalı olarak bilgisayarı tamir edebilirsiniz.
Uzakta Akraba, kardeşiniz, arkdaşınız varsa ve beraber resimlere mi bakmak istiyorsunuz hiç bunuda dert etmeyin TeamViewer ile uzaktaki arkadaşınızın bilgisayarına bağlanarak resimlere birlikte göz atabilir, dosya alış verişi yapabilir, eş zamanlı olarak online konuşabilirsiniz.
TeamViewer 8 ile gelen yenilikler:
Oturum Devredilmesi: Bir sorunu çözmek için uzaktan aktif bir arkadaşınızı davet ederek ortak bir çözüm arayabilirsiniz. Sizin yapamadığınız şeyleri arkadaşınız yapsın.
Grup Oluşturma: Bir işyerinde bilgisayarlar için teknik destek vermeniz mi gerekiyor? Meslektaşlarınız ile bir grup kurarak müşterilerinizin bilgisayarına hızlı bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.
DOWNLOAD:
TeamViewer 8.0.17396 + Portable Versiyon
Alternatif 1:
TeamViewer 8.0.17396 + Portable Versiyon
Alternatif 2:
TeamViewer 8.0.17396 + Portable Versiyon


3.747 Hit

Medal of Honor: Allied Assault oyununun konusu 2. dünya savaşında yaşanan tüm gerçekleri yansıtmakla kalmayıp birebir oyunu oynayarak o günlerdeki savaşın en iç ve acı yönlerini göstermektedir. Oyunun başlıca özelliklerinden olağan üstü bir tasarımdan bahsetmek istiyoruz. Oyun o kadar gerçekçi yapılmış ki adeta kendinizi savaşın içinde olduğunuz hissini yaşatacaktır. Medal of Honor Allied Assault versiyonunda gerçekçilik ön planda olduğu gibi oyundaki gelişmeler de her türlü hava şartlarına ve doğa şartlarında en zorlu savaş imkanlarını kullanarak savaşacaksınız. Savaş oyunlarını seviyorsanız ve aksiyon ve macera dolu olan bu oyunu muhakkak oynamalısınız.
Minimum Sistem:
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/Win7
İşlemci: Pentium 4 3.0 ve üzeri
Ram: 512 Mb
Ses Kartı: DirectX uyumlu
Video kartı: 256 Mb
DirectX: 9 ve üzeri
http://i.iinfo.cz/r/photos/games/mohaa/5.jpg
http://i.iinfo.cz/r/photos/games/mohaa/4.jpg
Medal of Honor Allied Assault oyununda her ne olursa olsun cesur ve cesaretli olmalısınız. Oyunda her çeşit taarruzlarda ve görevlerde bulunacaksınız. Bunlar hava saldırısı, deniz kuvvet birimleriyle birlikte gireceğiniz savaşlar dahil olmak üzere oyunun büyük bir bölümü karada geçmektedir. Allied Assault oyunu çok geniş bir arazi üzerine kurulmuş oyuna ilk başladığınız oyunun sonu gelmeyecek diye endişelenmeniz normal çünkü oyun gerçekten çok detaylı tasarlanmış. Oyunda ordunuzla birlikte ileryeceksiniz aksi taktirde sizi çok kolay yok ederler düşmanlarınız küçümsenecek kadar etkisiz değiller her türlü silahları ellerinde mevcut sizlerde olduğu gibi düşmanlarınız da bomba atar silahlar, toplar ve tüfekleri kullanıyorlar.
http://i.iinfo.cz/r/photos/games/mohaa/6.jpg
http://i.iinfo.cz/r/photos/games/mohaa/3.jpg
Medal of Honor Allied Assault oyununda savaş adına herşeyi en gerçek yüzüyle yaşayacaksınız. En fazla ilgi çeken etken ise siper alan askerler ve aynı gerçek askerler gibi hareket etmeleri sizleri çok daha fazla heyecanlandıracaktır. Oyunda zaman zaman geniş bir okyanus üzerinde gemilerle savaşacaksınız bu alanlarda çok dikkatli olmalısınız düşman orduları ansızın karşınıza çıkabilir sürekli eliniz tetikte olduğu sürece bu oyunda sırtınız yere gelmeyecektir. Bu oyunda silahlarınızı idareli kullanmak zorundasınız bunun nedeni ise gerçek hayatımızdaki askerlerimizde üzerinde taşıdıkları mühimmat bellidir idareli kullanmaya çalışın attığınız tek bir kurşun boşa gitmemeli böylece oyunda mükemmel bir nişancı olabilir ülkenizi kurtarabilirsiniz. Oyunda öldürdüğünüz düşmanlarının ellerinden düşen silahları ve mühimmatları toplayabilirsiniz.
http://i.iinfo.cz/r/photos/games/mohaa/1.jpg
http://i.iinfo.cz/r/photos/games/mohaa/2.jpg

INSTALLATION / KURULUM:
There is no Installtion. Just Extract RAR to folder and then start the game with MOHAA.exe.
(Oyunda kurulum yoktur. Tek yapmanız gereken RAR içindeki dosyaları bir klasöre çıkarmak ve oyunu MOHAA.exe ile başlatmak.)
DOWNLOAD:
Medal of Honor: Allied Assault
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif:
Medal of Honor: Allied Assault
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com


4.368 Hit
Battlefield 2 Oyunu (RELOADED)
Minimum System:
System: 1.7 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 2300 MB
Other: Geforce 3 or better
Battlefield 2 Oyunu (RELOADED)
Battlefield 2 Oyunu (RELOADED)
Battlefield 2 Oyunu (RELOADED)
Battlefield 2 Oyunu (RELOADED)
Battlefield 2 Oyunu (RELOADED)
INSTALLATION / KURULUM:
1. Use daemon tools or ultraiso to mount (İndirdiğiniz ISO imaj dosyasını Daemon Tools veya UltraISO ile sanal sürücüye ekleyin)
2. Install (Kurulumu yapın)
3. Open reloaded folder (Reloaded klasörünü açın)
4. Copy the exe and dll file and Paste it to installation folder rewrite the old one (Reloaded klasörü içindeki EXE ve DLL dosyalarını kopyalayın ve oyunu kurduğunuz klasöre yapıştırın)
5. Play it using the new bf2.exe (bf2.exe ile oyunu başlatın)
NOT: For the black screen problem, it mean your computer does not meet the requirement spec. (Eğer SİYAH Ekran hatası alıyorsanız büyük bir ihtimalle bilgisayarınızın özellikleri oyun için yeterli değildir. Bu sorunu çözebilmek için):
1. Download swiftshader (google it guys! i recommend using the most updated version) [SwiftShader diye google da aratın ve bulabilirseniz En son Versiyonunu indirin]
2. you will got 2 folder x64 and x86 [32bit ve 64 bitlik sistemlere göre düzenlenen 2 klasör çıkacak]
3. copy the .dll file in x86 folder and paste it in installation folder [32 bitlik olan x86 klasörü içindeki DLL dosyasını kopyalayıp oyunu kurduğunuz klasöre yapıştırın]
4. run the game and pray it work [Oyunu tekrar çalıştırmayı deneyin ve dua edin bu sefer çalışıyor olsun]
DOWNLOAD:
Battlefield 2 [Full | Reloaded | ISO | 1.92 GB | Tek Link]
DOWNLOAD [TORRENT]:
Battlefield 2 [TORRENT Download]
Alternatif [TORRENT]:
Battlefield 2 [TORRENT Download]


34 Hit

4 kişilik co-op modu dışında grafik yapısı ve sahip olduğu özellikler ile bu nesilin en farklı oyunlarından biri olmayı başaran Borderlands, devam oyunuyla da oyunculara benzer bir eğlence vaad ediyor. Cell-Shade grafik yapısı ile ana işleyişini koruyacak olan Borderlands 2′de çok daha kapsamlı bir hikayeyle karşılaşıyoruz. Oyunda yepyeni silahlar ve yeteneklere de yer verilmiş.
Minimum System:
CPU: 2.3 GHz Quad Core processor
RAM: 2 GB
VGA: 512MB, NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5850
OS: Windows XP SP3/Vista/Win 7
HDD: 20 GB free
Sound: DirectX 9.0c Compatible
Note: :Initial installation requires one-time internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include Steam Client, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (XP Only/AMD Only)






INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract ZIP (İndirdiğiniz ZİP dosyası içindeki dosyaları bir klasöre çıkarın)
2. Install with Setup.exe (Setup.exe ile kurulumu başlatın)
3. Play The Game (Oyunu oynayın)
DOWNLOAD [TEK LİNK]:
Borderlands 2 [Full | R.G. Mechanics | Tek Link]
DOWNLOAD [3 PART]:
Borderlands 2 [Full | R.G. Mechanics] – PART 1
Borderlands 2 [Full | R.G. Mechanics] – PART 2
Borderlands 2 [Full | R.G. Mechanics] – PART 3


32 Hit

Sistem Gereksinimleri:
Windows 7 SP1, Windows Vista SP2, Windows XP SP 3
Celeron E1200 Dual-Core 1.6GHz veya Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
1 GB
GeForce 8400 Serisi veya Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
DirectX 9.0
Hard Disk: 6.5 GB Boş Hard Disk alanı
FIFA 2013 (Full Rip) (BlackBox)
FIFA 2013 (Full Rip) (BlackBox)
INSTALLATION / KURULUM:
1. Unzip (ZİPden çıkarın)
2. Run ‘setup.exe’. (“setup.exe” ile kurulumu başlatın)
3. Start the game from Desktop. (Masaüstündeki kısayol ile oyunu başlatın)
DOWNLOAD:
FIFA 13 [v1.7 | Full | RG Catalyst | ENG | Tek Link]



228 Hit
image
Sistem Gereksinimleri:
Islemci: Intel Core 2 Duo 2.0GHz or Athlon 64 X2 Dual Core 5400+
Ekran Kartı: GeForce 7900 GS or Radeon HD 6545G2
RAM: 2 GB
HDD: 8 GB
DirectX: 9
İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7

Action Survivor tarzında güzel bir oyun. Alan Wake oyunuyla birçok kitleye ulaşan yapım Alan Wake’s American Nightmare ile karşımıza çıkıyor. Alan Wake oyunu gerek hikayesiyle gerek kurgusuyla çok iyi satış rakamlarına ulaşmıştır. Aynı satış rakamları Alan Wake’s American Nightmare ilede devam etmiştir. Bu oyunda da bizi karanlıktaki düşmanlar bekliyor… Mükemmel senaryosu ve oynanışıyla Alan Wake’s American Nightmare karşınızda.
image


INSTALLATION / KURULUM:
1. Burn or mount the image (İndirdiğiniz ISO imaj dosyasını UltraISO veya Daemon Tools ile sanal sürücüye ekleyin)
2. Install the game (Oyunu kurun)
3. Play the game (Ve Oyunun keyfini çıkarın)
NOT: Oyunu kurduktan sonra hiçbir işlem yapmanıza gerek yoktur. Kurulumdan sonra Oyun tek başına çalıştırılabilir. Yani bir Yama, Mod veya DLC değildir.
DOWNLOAD:
Alan Wake’s American Nightmare


235 Hit

CS serisinin yerini alan Photoshop CC’de birçok yenilik var. Ayrıntıları öne çıkarmak için yeni Akıllı Netleştirme özelliğini kullanın. Düşük çözünürlüklü çekimleri büyük ve yüksek çözünürlüklü görüntülere dönüştürün. Daha önce yalnızca Adobe Photoshop Extended’da sunulan gelişmiş 3B düzenleme ve görüntü analizi araçlarının tümüne sahip olun. Ve çok daha fazlasını yapın.
Dünya üzerindeki en popüler resim düzenleme ve tasarım programlarının başında gelen Adobe Photoshop ve diğer Adobe servisleri için gelişmiş özellikler sunan yeni güncelleme paketi Creative Cloud ile birlikte Adobe Photoshop CC karşınızda. Bir endüstri standardı olarak kabul edilen, profesyonel tasarımcılar tarafından kullanılan Photoshop, Creative Cloud ile birlikte çok daha etkileyici özelliklerle karşımıza çıkıyor.
Kullanıcılara görüntülerini işlemek için sonsuz sayıda olanak sunan ve otomatik düzeltme, maskeler, HDR görüntüleme, efektler, animasyonlar, renk yönetimi, histogram paletleri, fırçalar, doğru seçim araçları, katman kontrolü ve daha bir çok özelliği bir arada barındıran program, piyasanın tartışmasız lideri konumundadır.
Renk sapmaları, objektif bozuklukları veya kararma gibi resimler üzerinde oluşan sorunları otomatik olarak düzeltmenize olanak sağlayan program, renk yönetimi, resim çizme veya karalama gibi birçok çizim ve düzeltme seçeneğini farklı araçlarla kullanıcılarana sunmaktadır.
Program hem yeni başlayanlar hem de profesyonel kullanıcılar tarafından rahatça kullanılabilecek olan temel düzenleme özelliklerinin dışında, özellikle uzmanlar için geliştirilmiş birçok karışık ve kullanışlı araca da sahiptir. Özellikle resimler üzerinde oynandığı belli olmadan değişiklikler yapmanıza olanak sağlayan birçok araç Adobe Photoshop CC içerisinde yer almaktadır.
Mercury Grafik Motoru sayesinde kullanıcıların görüntü veya video düzenleme hızları olabildiğince çok arttırıldı ve böylelikle programın verimliliği en üst noktaya çıkartılmış oldu. Siyah-beyaz dönüşüm yetenekleri ve hazır renk koleksiyonları sayesinde kolayca fotoğraflarınızı renklendirebileceğiniz ton kontrolü HDR görüntüleme ve tonlama ile artık çok daha basit şekilde yönetilebiliyor.
Modern bir arayüz ve keyifli bir çalışma ortamını kullanıcıların beğenisine sunan Adobe Photoshop CC ile çalışma alanları büyük ölçüde geliştirilmiş durumda. Sonuç olarak verimliliği en üst düzeye çıkarılan yazılım dijital görüntü işleme ve düzenleme konusunda tüm fotoğrafçıların ve grafikerlerin en büyük yardımcısı konumunda.
Adobe Photoshop CC Özellikleri:
  • Akıllı keskinleştirme özelliği
  • PS Extended özellikleri dahil edilmiştir
  • Akıllı yukarı örnekleme
  • Adobe Camera Raw (filtre)
  • Adobe Camera Raw 8
  • Düzenlenebilir yuvarlak köşeli dikdörtgenler ve diğer şekiller
  • Birden çok şekil ve yol seçimi
  • Gelişmiş 3 boyutlu boyama
  • Kamera sarsıntısı azaltma
  • İçeriğe uygun yama ve taşıma
  • Parmaklarınızın ucundaki 3 boyut kontrolü
Languages / Diller: English (İngilizce), Russian (Rusça), French (Fransızca), Turkish (Türkçe), Polish (Lehçe), Ukrainian (Ukranyaca), Czech (ÇEkce), Hungarian (Macarca)
INSTALLATION / KURULUM:
* YOU DO NOT NEED TO UNINSTALL CS6 (If you have) [Eğer makinenizde kurulu CS6 varsa sisteminizden kaldırmanıza gerek yoktur. CS6 ve CC yi ayrı ayrı kurup kullanabilirsiniz.]
** Installer will install both 32 and 64 bit applications by default. If you want to use both, you should repeat the steps 5 and 6 below for both. [Kurulum esnasında 32 bit ve 64 bit sürümleri varsayılan olarak yüklenecektir. Her ikisini de kullanmak isterseniz 5 ve 6. adımları her ikisi için de tekrarlamanız gerekecektir.]
1. Open an account in Adobe website. (Öncelikle ADOBE’nin sitesinden ücretsiz bir hesap açın)
2. Extract RAR and Install application from “Adobe CC” folder by double clicking on the “Set-up.exe” ..With admin rights on your system. (İndirmiş olduğunuz RAR içindeki dosyaları bir klasöre çıkarın ve “Adobe CC” klasörü içindeki “Set-up.exe”yi YÖNETİCİ OLARAK çalıştırarak kurulumu başlatın)
3. Choose TRY install. Enter your Adobe account info when asked. (TRY INSTALL / DENEMEK İSTİYORUM seçeneğini işaretleyin)
4. Select your language. You can not change it after installation. (Kurulum ve Programın dilini seçin. Dil seçeneğini kurulumdan sonra değiştiremezsiniz. Dolayısıyla dikkatli bir seçim yapın)
5. Open the application as trial and select “Continue trial” and close. (Kurulum bittikten sonra Uygulamayı açın ve “CONTINUE TRIAL / DENEME SÜRÜMÜNE DEVAM ET” seçeneğini işaretleyin ve kapatın)
(IMPORTANT: If you miss this step you will not have 3D option [Yukarıdaki seçeneği yapmanız çok önemli. Aksi halde 3 Boyut Seçeneğine sahip olamazsınız.])
6. Copy “amtlib.dll” from “crack” folder and paste it in to installation folder by overwriting (replacing). It is generally (Son olarak CRaCK klasörü içindeki “amtlib.dll” dosyasını programı kurduğunuz klasöre kopyalayın yapıştırın. Kurulum esnasında programın kurulacağı yeri değiştirmediyseniz program otomatik olarak aşağıdaki konulara kurulur):
C:Program Files-Adobe-Adobe Photoshop CC – OR/VEYA -
C:Program Files (x86)-Adobe-Adobe Photoshop CC – OR/VEYA -
C:Program Files-Adobe-Adobe Photoshop CC (64 Bit)
DOWNLOAD:
Adobe Photoshop CC v14.0 Final
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif:
Adobe Photoshop CC v14.0 Final
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com

İndirdiğiniz oyunların hiçbirinden biz sorumlu değiliz bir sürü kişi yorum atmış yok virüslü felan diye o zaman taramadan oynamayın indirdiğiniz bütün dosyaları tarattıktan ve virüs olmadığından emin olduktan sonra oynayınız sonra gelipte saçma sapan yorumlar atmayın . Oyunların nerdeyse %99.9'u çalışıyor o %0.1'lik kısım da indiripte yapamayanlar adamın bilgisayardan anladığı yok torrentli oyun oyna, oyun indiriyo sonra yapamıyo sonra yorum atıyo yok virüslü yok çalışmıyo size garanti veririm ki sitede ki oyunların hiç birisinde virüs trojen yok . Arkadaşlar yapamayanlar admine ulaşsın herkezin sorunuyla ilgilenicem ve herkezinkini sorunsuz yükliyeceğim işde
iletişim için : Buraya Tıklayın Facebook Adresimiz
ama lütfen direk konuya girin sa fln yazmayın yoksa cevap veremiyom msj çok zaten anca yetişiyo..


374 Hit
image
Minimum System:
OS: Windows®XP™ SP2, Windows®Vista™, Windows®7, Windows®8
Processor: Intel™ 2.4Ghz or similar
Memory: 1 GB RAM
Hard Disk Space: 7 GB HD space
Video Card: NVIDIA® Geforce 7600, AMD® Radeon™ HD 3870 or higher (it must be able to manage Pixel Shader 3.0) with at least 512MB of display memory.
Additional: Broadband Internet connection
MotoGP 13 2013 (RELOADED)
MotoGP 13 2013 (RELOADED)
MotoGP 13 2013 (RELOADED)
MotoGP 13 2013 (RELOADED)
image
image
image
INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract (RARları bir klasöre çıkarın)
2. Installt (Oyunu kurun)
3. Download NoDVD Fix and Copy “LauncherDialogDLL.dll” into your game install directory, overwriting the existing file (Oyunu kurduktan sonra NoDVD Fixi indirip içindeki “LauncherDialogDLL.dll”i oyunu kurduğunuz yere kopyalayıp yapıştırın. Üzerine yazma mesajı verirse EVET deyin)
4. Play the Game (Artık oyunu oynayabilirsiniz)
DOWNLOAD:
MotoGP 13 [Full | Reloaded] – PART 1
MotoGP 13 [Full | Reloaded] – PART 2
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif:
MotoGP 13 [Full | Reloaded] – PART 1
MotoGP 13 [Full | Reloaded] – PART 2
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
NoDVD Fix
NoDVD Fix (Alternatif Link 1)
NoDVD Fix (Alternatif Link 2)


635 Hit
http://i.imgur.com/l9a2944.jpg
Police Force 2 oyunu, 2013 yılının gelmesiyle yeni simülasyon oyunlarının ardı ardına geldikleri bu dönemlerde çıkan eğlenceli ve bir o kadar heyecanlı aksiyonları sizlere sunulan bu oyunu çok seveceksiniz. Police Force 2, bu oyunda sizleri çok ciddi ve inanılmaz aksiyonları ile oyuncuları müthiş kovalamaca deneyimi yaşatacak olan bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Polis gücü adı altında hazırlanan bu oyunda polislerin inanılmaz suçlu kovalamaca olaylarına bu kez en yakın seviyede eşlik edecek ve mükemmel anlar ile saklanan olayları açığa çıkaracaksınız.

http://i.imgur.com/zPwYRt5.jpg
Police Force 2 inceleme: Bu oyunda bu kez siz yasak kuralları işleyen ve sürekli trafik kurallarını alt üst eden sürücülerden değil bu kez siz bu oyunda çok önemli polisiye görevleri üstleneceksiniz. Oyundaki görevlerin hepsi zorlu ama genelikle eğlenceli olan kısımları polis araçları ve suçlular arasında geçen apansız kovalamacalar içerisine gireceksiniz. Aksiyonlar ile dolu arabalarla bir çok görevlere alacak olduğunuz bu oyunda sizlerde eğlenceli zaman geçirmenin heyecanını yeni olan bu oyunda yaşayacaksınız. İlk oyunu ile oyuncuları inanılmaz etkileyen senaryoları sunan bu oyunun ikinci versiyonunda çok daha fazla suçlu ve çok daha fazla cinayet olaylarının kilitlerini çözmekle uğraşacaksınız.
http://i.imgur.com/t8h68E6.jpg
Police Force 2 oyununda çok sayıda zorlu görevlerle dizayn edilen olayların içerisine girdiğinizde kendinizi gerçekten bir polis gibi hissettirebilecek olan bu mükemmel oyunda suçlulara göz açtırmamaya çalışacaksınız.Bu oyunda sizler için tasarlanan yeni polislik görevlerinde kullanacak olduğunuz araçlar arasına 4 adet birbirinden farklı ve tamamen motor güçleri ile ileri teknolojinin kazandırmış olduğu zenginliğin tadını çıkartmalısınız. İnanılmaz eğlenceli maceraları ile hazırlanan bu oyunun grafikleri de oldukça kaliteli olduğunu da söyleyebiliriz.
http://i.imgur.com/XjSWu4p.jpg
Sistem Gereksinimleri:
Sistem: Windows XP / Vista / 7 / 8
İşlemci: 2.5 GHz (2.4 GHz Dual Core önerilir)
RAM: 1 GB (2 GB önerilir)
Ekran Kartı: 256 MB (512 MB GeForce 7600 GT önerilir)
DirectX: 9
HDD: 5 GB
INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract RAR (İndirdiğiniz RARı bir klasöre çıkarın)
2. Install with Setup.exe (Setup.exe ile kurulumu başlatın)
3. Play The Game (Oyun Oynayın)
DOWNLOAD:
Police Force 2 [Full | PostMortem | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif:
Police Force 2 [Full | PostMortem | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com


232 Hit
Magrunner  2013 (SKiDROW)
Minimum System:
OS:WINDOWS XP SP3/WINDOWS VISTA SP2/WINDOWS 7/WINDOWS 8
Processor:AMD/INTEL DUAL-CORE 2.4 GHZ
Memory:2048 MB RAM
Graphics:256 MB 100% DIRECTX 9 AND SHADERS 3.0 COMPATIBLE NVIDIA GEFORCE 8800/ATI RADEON HD 4800
DirectX®:9.0c
Hard Drive:4 GB HD space
Sound:DIRECTX 9 COMPATIBLE
Magrunner  2013 (SKiDROW)
Magrunner  2013 (SKiDROW)
image
image
image
INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract RAR (RARı bir klasöre çıkarın)
2. Install with “Setup.exe” (“Setup.exe” ile kurulumu başlatın)
3. Play The Game (Oyunu Oynayın)
DOWNLOAD:
Magrunner 2013 [Full | Skidrow | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif:
Magrunner 2013 [Full | Skidrow | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com