• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

En Cok Gösterilenler

Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013)
Grand Theft Auto IV (GTA 4)
Call Of Duty Black Ops 2

En Cok Gösterilenler

Yeni Eklenen Oyunlar

Pes 2013

Pes 2013 futbol oyunu çok kaliteli ve gerçekci. Diğerlerine göre daha kolay ve daha fazla hareket eklendi

Assassin's Creed 4 Black Flag

Diğer sürümlerine göre çok daha iyi ve çok daha güzel çok daha fazla hareket ve görüntü kalitesii var ...

Call Of Duty Black Ops 2010.

Call Of Duty Black Ops 2010 Call of duty'nin diğer sürümlerine göre daha iyidir ve daha fazla hareket vardır ...

Call Of Duty Black Ops 2

Call Of Duty Black Ops 2 görüntü kalitesi ve hareketleri silah kaliteleri mükemmel seviyededir ...

Assasin's Creed 3

Asssasin's Creed 3 Gerçekten Mükemmel Ve görüntü kalitesi mütiş olan bi oyun sizi teğmin ederim ki çok zevk alıcaksınız oynarken. Çünkü çok fazla hareket var ve hepsini siz kontrol ediyorsunuz o ayrı bir zevk veriyor %100 çalışıyor ...


İndirme Türü:   Torrent
Dosya Türü:      ISO
Platform:           PC
Sürüm:              SKIDROW
Crack:                Mevcut
Dosya Boyutu: 15.8GB

Oyun Görüntüleri:










Oyun Hakkında:
Call of Duty: Black Ops II

Soğuk Savaş "2"

Savaş her zaman vardı; geçmişte de, gelecekte de! Belki sopalarla, yeri geldi tüfeklerle, imkan oldu bombalarla... Ama her zaman vardı ve bitmesi için hiçbir sebep yoktu. Tamam, bazen ara vermek gerekebiliyordu. Ama siz sanıyor musunuz ki ülkeler boş boş durup, barış nidaları altında etrafa gülücükler saçıyor... Yo, hayır! Bunu bir futbol ligi olarak düşünün. Sezon bittiğinde, verilen arada takımlar hep hazırlık yapar, takviyelerle kadrolarını güçlendirir. Demek ki ordular da daha iyi silahlarla geri dönmek için sabırsızlanıyor. Peki neden? En önemlisi doğal kaynaklar tabii. Ama bunun yanında rejimlere baş kaldırış veya sadece geçirdiği "mutsuz çocukluk" döneminin ardından ruhuna işleyen kötülük duygularıyla hareket eden terör yanlısı  insanlar da olabilir, neyse...
Tarihin en çok satan FPS serisi Call of Duty'nin devam edeceği aylar öncesinden açıklanmıştı. Modern Warfare 3'ün ardından şimdi sırada Black Ops 2 var! Uzun süredir devam eden "Acaba ne zaman Call of Duty'yi gelecek savaşlarında göreceğiz" sorusu, bu kez cevabını buldu. Merak edilmesine rağmen, birçok kişinin böyle bir oyun tanıtımının yapılmasını beklemediğine eminim. Nitekim ilk videonun altına atılan yorumlar, bunun göstergesi. Yine de ön yargılı olmamakta yarar var. Henüz Black Ops 2 için yolun başındayız ve birçok detay açıklanmadı. Treyarch, Black Ops 2'yi hazırlayarak büyük bir risk aldıklarını itiraf ediyor, ancak buna değebilir ve yılın en iyi FPS oyunlarından biriyle karşılaşabiliriz.

Yıllar Sonra
Call of Duty: Black Ops 2, bizi günümüze yakın bir geleceğe, 2025 yılına götürüyor. Kısa süre önce çıkan söylentilerde, yeni oyunun günümüzden 15 yıl sonrasında geçebileceği söyleniyordu. Hikaye, ilk Black Ops'un neredeyse 50 yıl sonrasında geçiyor ve biliyor musunuz bu oyun, Black Ops 1'in direkt devamı olarak tasarlanıyor.

Yeni macerada David Mason'ı kontrol edeceğiz. Kendisi, ilk macera yol aldığımız Alex Mason'ın oğlu. Mason, harekete geçmeden önce yaşlı bir adamın yanına uğruyor ve geçmişe dair bilgiler alıyor, zira izleyeceği yol için bu çok önemli. Yaşlı adamdan kastımız, yine ilk oyunda bize yardımcı olan Frank Woods'u ta kendisi. Meğerse Woods ölmemiş. Gerçi bilinmeyen bir kaynak, Woods'un Black Ops 1'in ardından esir hayatı yaşadığını bir raporda ortaya çıkarmıştı. Belki de doğruydu. Black Ops 2'de Woods'tan Raul Menendez hakkında çok önemli bilgiler almalıyız, çünkü Black Ops 2'deki en büyük tehlike o! Menendez kimdir, geçmişte neler yaptı, nasıl yükselişe geçti ve şu an ne kadar tehlikeli? Hepsini öğrenmeliyiz. Bunları bize anlatırken, belki de aynı anda geçmişe dönecek ve Woods'un gözünden yaşananları oynayabileceğiz.


Peki neden 2025 yılındayız, neden bu kadar uzağa gittik?

Treyarch'ın başkanı Mark Lamia, ilk oyunda kullanıcıların akıllarında soru işareti bırakacak çok detayın olduğunu ve bunların cevaplanması için de böyle bir tercihin uygun olduğunu dile getiriyor. Tabii bu, tam anlamda bir bilim kurgu serüveni değil. Zira Black Ops 2'de iki dönem bulunuyor: 1980'lerin Soğuk Savaş dönemi ve gelecekteki Amerika ve Çin'in başrollerini oynadığı yeni bir Soğuk Savaş dönemi.
1980'lerdeki dönemde, Alex Mason'ı kontrol edebileceğimiz söyleniyor. Yeni savaş döneminde ise, David Mason ile hareket edeceğiz. Yine de bu, başka karakterleri kontrol etmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Mark Lamia'nın belirttiğine göre, ilk oyundan başka tanıdık karakterleri de görebilme şansımız var.
Evet, yeni kurgusal bir savaş için çalışılıyor. Yapımcılar, Black Ops 1'in kurgusal hikayesinde de birçok uzman isimle çalıştıklarını, dolayısıyla aynı yöntemi Black Ops 2'de de uyguladıklarını dile getiriyor. Hikaye departmanın başındaki isim, Dark Knight'ın senaryosunun ortak hazırlayıcısı ve Black Ops 1'in yazarı David S. Goyer.


Robotlar her yerde!

Black Ops 2'de, dünyanın birçok farklı noktasında, birçok farklı konumda savaşa dahil olacağız. Yayımlanan ilk videoda gördüğümüz kadarıyla Los Angeles, büyük bir saldırı altında. Ayrıca Orta Doğu'ya da uğrayacağız gibi görünüyor (Atların olduğu bölgenin Afganistan olduğu söyleniyor). Nereye gidersek gidelim, hepsinin kurgusal şekilde, 2025 yılı teknolojisine uygun olarak tasarlanacağını söylüyor yapımcılar. Bu yeni serüvende, özellikle futuristik silahlar, araçlar, yapılar ve robotların üzerine fazlasıyla odaklanılıyor.

Bu kez karşımızda öncekiler kadar çizgisel bir senaryo modu bulunmuyor. Bazı noktalarda oyunculardan seçim yapmaları istenecek ve bu sayede hikaye işleyişinde değişiklikler gözlenebilecek. Böylelikle "Acaba diğer seçeneği deneseydim, neyle karşılaşırdım?" sorusu kafalarda oluşacağı için, hikaye modunu tekrar oynama isteği uyanabilecek. Treyarch, Black Ops 2'nin senaryosunu olabildiğince esnek tutmaya çalışıyor. Tabii bunda yeni Strike Force modunun da etkisi olacaktır.

Önümüzde belirlenen noktalardan birini seçecek ve ardından da nasıl ilerleyeceğimizi belirleyeceğiz. İstersek uçak kullanarak yukardan overwatch modunda hareket edebilecek, istersek de takımdaki askerlerden birini seçip, sokak aralarından ilerleyebileceğiz. Oyunun bu kısmının RTS özellikleri barındıracağı ve böylelikle kullanıcılara strateji geliştirme imkanı sunacağını söyleyebiliriz. Tabii bir anda uçakla bombardıman yaparken, aniden farklı bir seçim yapıp, aşağıdaki birliği de yönetebileceğiz. Bu seçimler sonucunda başarılı olma zorunluluğu da yok. Bazı görevlerin başarılıp-başarılmaması, senaryoya olumlu veya olumsuz etki edecek. Başarısız olduk diye "Olmaz, baştan başla" demeyecek bu kez oyun bize.

Activision: "Görsel revizyonun keyfine varacaksınız"

Her yıl yeni bir Call of Duty oyunu çıktığı için, grafik motorunun üzerine büyük geliştirmeler yapılmıyor. Bu da grafiklere önem veren bazı oyuncuların canını sıkabiliyor. Black Ops 2'de de komple değişikliğe gidildiğini söyleyemeyiz. Aynı grafik motorunun daha da geliştirilmiş sürümünü kullanıyor Black Ops 2. Yapılan basın toplantısında, iki tane multiplayer harita gösterilmiş, bunlar: Los Angeles'ta bulunacağımız Aftermath haritası ve bir adada olacağımız Yemen haritası. Yetkililer, gösterim sırasında oyunun kaplamalarında yaptıkları ekleme, düzenleme ve dinamik ışık efektlerindeki geliştirmelerden söz etti. Gelen yorumlara göre de gayet iyi geliştirmeler bunlar.

Grafikler hakkında bilgi vermeye devam eden yetkililer, oyunun  yine tüm platformlarda 60 FPS değerinde çalışacağını, PC kullanıcılarının DX11 destekli iyi bir ekran kartına sahip olmaları durumunda, daha iyi görsellerle karşılaşacağını söylüyor. Kullanılan animasyonlar ve fizik efektleri itibarıyla da en gelişmiş Call of Duty oyunu olacak Black Ops. Belki komik gelebilir, ama oyundaki atlarda kullanılmak üzere gerçek bir atın hareketleri bile bire bir alınmış.
Treyarch sorumluları, güncellenen motor için "Teknik ve teknolojinin birleşimi" tanımlamasını yapıyor.


Gelelim seslere...

Özellikle Battlefield 3'teki seslerin ardından oyuncuların beklentileri bir hayli yükseldi. Black Ops 2'de tam olarak neyle karşılaşacağız henüz bilmiyoruz, ancak oyuna birçok yeni ses ve müziğin eklendiğini söyleyebiliriz. Zira onca yeni robot, teknolojik araç ve silah, yeni hazırlanan seslere ihtiyaç duyuyor.

Müzikler konusunda ise, döneme uygun tonların kullanılacağı dile getiriliyor. Lisanlı müzik olacak mı sorusu ise, henüz cevapsız kalmış durumda. Hatırlarsanız ilk Black Ops'ta Rolling Stones'un efsane şarkısı Sympathy For The Devil çalıyordu ve operasyon esnasında oyuncuya ayrı bir keyif veriyordu. Bakalım Black Ops 2'de de benzer çalışmalar olacak mı...



Zombilerden haber var mı?

Mark Lamia: "Bunu saklamayacağım. Treyarch, Call of Duty oyunu yapıyorsa, zombiler mutlaka vardır."

Evet , var! Zombiler, Black Ops 2'de de karşımıza çıkacak. Henüz detay yok, ancak şimdiye kadar hazırlanan en detaylı Call of Duty Zombie modunun olacağı söyleniyor. Bu arada Call of Duty'nin bir fan sitesi, yeni zombi modunda neler olmalı diye yazı hazırlamış ve dikkat çekici maddeler şöyle:

- Boss'larla karşılaşabileceğimiz özel round'lar.
- 4 kişiden daha fazla oyuncuyla oynayabilmek.
- Daha farklı silahlar ve daha önce görülmemiş zombi çeşitleri



Peki ya multiplayer?

Şüphesiz en çok oynanan FPS serilerinden bir tanesi de Call of Duty. Hal böyle olunca Black Ops 2'nin online modları da kıymete biliyor. Yapımcılar, henüz çoklu oyuncu modları hakkında bilgi vermekten kaçınıyor (Önümüzdeki Sonbahar döneminde multiplayer beta olabilir); ancak profesyonel turnuvalara olabildiğince destek verileceği, dedicated server özelliğinin henüz belli olmadığını ve oyunun Call of Duty: Elite sistemine destek vereceğini biliyoruz. Ayrıca Activision ile Microsoft arasında yapılan anlaşma gereği, Black Ops 2 için hazırlanacak DLC paketleri de öncelikle X360 platformuna, belirli bir süre sonra da PS3 ve PC'ye gelecektir.

Mark Lamia: "Eğer Call of Duty'yi seviyorsanız, Black Ops 2'yi seveceksiniz. Ama biz de sizin sevebilmeniz için yeni şeyleri masaya yatırıyoruz."

Bu arada oyunun bir simülasyon olmadığını ve tarihsel gerçeklik anlatma zorunluluğu bulunmadığını da söylemeyi ihmal etmiyor yapımcılar. Tekrar belirtelim:  Bu, aksiyon yüklü, kurgusal bir FPS oyunu.

Şimdilik sonuca gelirsek, merakla bekleniyor Black Ops 2. Treyarch, şu an 300'den fazla kişiyle Call of Duty: Black Ops 2'yi geliştiriyor. Black Ops 1 ve Black Ops 2'nin arasında  40-50 yıllık bir zaman diliminin olması, şimdiden "Black Ops 3 de gelebilir ve bu iki oyunun arasındaki zaman diliminde geçebilir" söylentilerini doğurmuş durumda.


Sistem Gereksinimleri:
Minimum Sistem Gereksinimleri;
OS: Windows Vista SP2 or Windows 7
Processor: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
Memory: 2 GB for 32-bit OS or 4 GB for 64-bit OS
Graphics: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB
DirectX®: 9.0c
Hard Drive: 16 GB HD space
Sound: DirectX 9.0c compatible


Download

Call of Duty: Black Ops 2 [Full | Repack | TORRENT]


Alternatif:

Call of Duty: Black Ops 2 [Full | Repack | TORRENT]

Leave a Reply