• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

En Cok Gösterilenler

Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013)
Grand Theft Auto IV (GTA 4)
Call Of Duty Black Ops 2

En Cok Gösterilenler

Yeni Eklenen Oyunlar

Pes 2013

Pes 2013 futbol oyunu çok kaliteli ve gerçekci. Diğerlerine göre daha kolay ve daha fazla hareket eklendi

Assassin's Creed 4 Black Flag

Diğer sürümlerine göre çok daha iyi ve çok daha güzel çok daha fazla hareket ve görüntü kalitesii var ...

Call Of Duty Black Ops 2010.

Call Of Duty Black Ops 2010 Call of duty'nin diğer sürümlerine göre daha iyidir ve daha fazla hareket vardır ...

Call Of Duty Black Ops 2

Call Of Duty Black Ops 2 görüntü kalitesi ve hareketleri silah kaliteleri mükemmel seviyededir ...

Assasin's Creed 3

Asssasin's Creed 3 Gerçekten Mükemmel Ve görüntü kalitesi mütiş olan bi oyun sizi teğmin ederim ki çok zevk alıcaksınız oynarken. Çünkü çok fazla hareket var ve hepsini siz kontrol ediyorsunuz o ayrı bir zevk veriyor %100 çalışıyor ...

Archive for Temmuz 2013


471 Hit
http://www.unluyazar.com/wp-content/uploads/2013/05/Slender-oyunu-nedir.jpg
Slender Man ince boyu uzun ve siyah takım elbise giyen yüzsüz bir karakterdir. Bu oyun tarih efsaneleri olarak gerçek bir olay üzerine kurulmuştur. Slender Man bir tarih olayıdır ve bir çok kişi yüzünün fotoğraflarda gözüktüğünü söylemiştir. Slender Man Efsanesini inceeiyecek olursak; bu adam kollarını ve bacaklarını uzatabilen,sırtından bile kollar çıkartabilen bir kişi olarak geçiyor. Bu yaratığı gören kişiler hafıza kaybı,uykusuzluk,kanlı-kansız öksürme,paranoya gibi bir çok rahatsızlıkla karşı karşıya kalıyor. İnternette dolaşırken göze çarpan Slender Man fotoğrafları şehir efsaneleri haline geldi.

İşte bu efsaneden yola çıkılarak yapılan oyunda, biz ormandaki bir adamı kontrol ediyoruz. Etraf karanlık ve elimizde sadece el fenerimiz var. Hedefimiz ise 8 adet not kağıdını toplayıp, ormandan çıkmak. Fakat bu o kadar kolay değil. Slender Man her an ensemizde ve her an bizi yakalayabilir. Bu his bizi korku ve heyecanın doruklarına çıkarıyor. Ses efektleri mükemmel denecek kadar iyi olan oyunu Mouse ve Klavye aracılığıyla oynuyoruz.
Minimum Sistem:
İşletim Sistemi : Microsoft XP, Microsoft Windows Vista™, Microsoft Windows 7
İşlemci : Intel Pentium 3 veya daha iyi
RAM : 512 Mb
Ekran Kartı : 64 MB
Ses Kartı : Direct X 8.0 uyumlu
Boş Alan : 100 Mb

DOWNLOAD:
Slender Man [FULL | Tek Link ve 725 MB | 8 Farklı Haritalı]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com


42 Hit
image
System Requirements:
CPU: Intel Core i3-530 / AMD Phenom II X2 565
RAM: 4GB Memory
VGA: DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM Nvidia GTX 560 / AMD Radeon HD5870
DX: DirectX 11
OS: Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
Note: HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS: • Windows Vista, Windows 7 or Windows 8 • Latest DirectX 11 graphics card • Latest quad core CPU • 8GB Memory • Example 1 (Nvidia/Intel): • NVidia GTX 680 • Intel Core i7-2600k • Example 2 (AMD): • AMD Radeon HD7970 • AMD Bulldozer FX4150
image
image
image
INSTALLATION / KURULUM:
1. Unzip (İndirdiğiniz ZIP içindeki tüm dosyaları bir klasöre çıkarın)
2. Burn or mount the images. (ZIP içinden çıkan imaj dosyalarını UltraISO veya Daemon Tools ile sanal sürücüye ekleyin)
3. Install the game. (Sanal sürücü içinden kurulumu başlatın)
4. Copy over the cracked content from the /Crack directory on DVD2 to your game Bin32 directory. (DVD2 içindeki Crack klasöründe bulunan tüm içeriği kopyalarak, oyunu kurduğunuz yerdeki Bin32 klasörü içine yapıştırın )
5. Use a firewall to block all game exes from going online. (Oyunun EXEsinin online olmasını engelleyin. Firewall unuz varsa exe nin online olup olmasını soracak. Bu durum BLOKlayın bu exe yi. Böylece çevrim içi olmayacaktır.)
6. Play the game. (Oyunu oynayın)
DOWNLOAD:
Crysis 3 [Full | Reloaded | Tek Link]


154 Hit
Guitar Hero serisi oyun dünyasına ilk adım attığında ne olacağı belirsiz bir yapımdı, çünkü bu tür benzeri dahi yoktu. Şimdi ise yapımın yeni versiyonlarını oynuyoruz, üstelik daha da yeni üyelerinin çıkmasını bekliyoruz ve çıkacağını da biliyoruz. Satışları her yeni versiyonuyla patlayan Guitar Hero, nihayet 3. numaralı oyunuyla PC’ye konuk olma nezaketini gösterdi. Legend of Rock, adından da anlaşılacağı üzere Rock tarihinde efsaneleşmiş Rock parçalarını oyun boyunca çalma imkanını bize tanıyor. Tabii efsane şarkılara gitarlarıyla hayat veren efsanelerde unutulmuş değil. Efsane grup Guns N Roses’in gitaristi Slash ile karşı karşıya olmak, hatta onunla beraber çalmak, oyun olsa da çok keyifli gerçekten.

İlk öncelik olarak kendimize star olmaya aday bir karakter seçmemiz gerekiyor. Bu ekranda henüz Unlock olmamış gitaristler de bulunuyor. Slash, bunlardan biri. Seçim yaptıktan sonra karakter gelişim ekranında giysi, gitar, saç şekli gibi tercihleri yapma imkanımız bulunuyor ve ayrıca alış veriş yapabileceğimiz bir de Mağaza seçeneği bulunuyor. Bu sayede oyun boyunca kazandığımız puanlarla kendimize yeni bir gitar, yeni bir elbise vs.. gibi alabiliyoruz. Tüm bunları yapabilmek için normal olarak “Kariyer” modunda ilerlemek gerekiyor(Bunun haricinde; Co-op, Online, Quick Play gibi bilindik seçenekler de mevcut). Kendinizi sahneye atmadan önce “Training” bölümünü oynayarak deneyim sahibi olmanız sizin için daha avantajlı olacaktır. Bu seçenekte aşamalı olarak notaları, efektlerini ve hangi tuşlarla kullanıldığını öğrenebiliyor, ayrıca ufak pratikler yaparak ta kendinizi istenilen kıvama getirmek için imkanınız oluyor.

Ve sahne…
İlk adım attığımızda büyük bir sahnede değiliz, ya da karşımızda çılgın bir kalabalık yok, ama her şey küçükten başlar zaten. Seçtiğimiz şarkı boyunca istenilen doğru notaları tuşlamak gerekiyor. Ekranın sağ alt köşesinde “Rock Bar” bulunuyor. Yaptığınız her doğru hamle sonrası bu bar giderek yükseliyor. Demek ki seyirciler sizi çok sevdi. Ekranın sol alt köşesinde de kazandığınız puanları görebiliyoruz. Başarılı çalmaya devam ettikçe seyircilerde, grup elemanları da kendilerinden geçiyorlar ve çılgınca eğleniyorlar. Tam tersi oldu diyelim. Notalara eksik veya yanlış bastığınız taktirde tempo giderek düşüyor, grup elemanları arasında birbirlerine bakışmalar gözleniyor, doğal olarak seyircilerde giderek bu duruma sinirleniyorlar ve en nihayetinde durumu protesto etmeye başlıyorlar. Bu, başarısızlığın en büyük faturası oluyor ve şarkınızı tamamlayamadan sahneden inmek zorunda kalıyorsunuz. Yapacağınız üç şey var; ya tekrar aynı şarkıyı çalmayı deneyeceksiniz, ya tekrar eğitim alacaksınız ya da farklı bir şarkı seçerek şansınızı onun üzerinde deneyeceksiniz.

İlk kontrat ve ardına kadar açılan kapılar
Birkaç başarılı denemeden sonra hayran kitleniz artıyor ve sizi yapımcılar keşfediyor. Bundan sonrası artık dergilere kapak olmak, turnelere çıkmak ve daha fazla para kazanmak. Her başarılı sahne performansından sonra yeni sponsorluklar kazanıyorsunuz ve tabii ki bunlar yeni kazançlar demek oluyor. GH3’ün oldukça geniş bir Soundtrack listesi bulunuyor. Kariyer modu haricindeki ekstralar bölümünde mevcut parçalar da eklenince müziğe doyuyorsunuz. GH3 Sountrack listesinde; Welcome to the Jungle – Guns N’ Roses, Suck My Kiss – Red Hot Chili Peppers, One – Metallica, Black Sunshine – White Zombie, Slow Ride – Foghat gibi toplamda elliyi aşkın parça bulunuyor.

Zirve basamaklarını birer birer çıkarken artık size kafa tutanlar beliriyor sahnede. Oyunun en güzel yanlarından biri de başlamış oluyor böylece “Gitar savaşları”. Sizi kendisine rakip olarak gören arkadaşımız size teklifte bulunuyor ve aynı anda aynı parçayı diğerine nazaran daha kusursuz çalmak için uğraşıyorsunuz. Eğer kazanırsanız bir sonraki konserinizde bu arkadaşlar da size eşlik ediyor, ayrıca kazanacağınız para ve puanlar da cabası. Gitar savaşında Slash’i yenebilirseniz Unlock oluyor örneğin ve bir sonraki konserde Guns N’ Roses’in “Welcome to the Jungle” adlı efsane parçasını çalarken size eşlik ediyor. Tek kişilik senaryo bir kenara, oyunda online seçenekte mevcut. Ayrıca Co-op seçeneği sayesinde arkadaşlarınızla eğlenceli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Müziğin kaynağı
Konsept oldukça güzel. Üzerinde bulunduğumuz sahnedeki arka planlar da oldukça başarılılar. Kamera açıları da diğer güzel bir yön. Oyunda her şey tamamıyla tempoya göre endekslenmiş. Ritme göre değişen birbirinden farklı kamera açıları, grup elemanlarının hal ve tavırları baş döndürür cinsten. Özellikle kendinizi kaptırır ve saatlerce oynarsanız(Bu oldukça yüksek bir ihtimal) bu tempo başınızı döndürebilir. Oyunun dizaynı en baştan oyuncuyu saracak şekilde tasarlanmış. Mükemmel bir şekilde dizayn edilmiş ve karton tarzı renklerle canlandırılmış menüler, muhteşem videolar, (Bölüm aralarında karşımıza gelen videolar, kahramanlarımızın başından geçen ilginç maceraları konu ediniyor) sesler ve tabii ki grafikler. Sahne ışığını ve atmosferi en iyi şekilde yansıtır bir grafik motoru bulunuyor Guitar Hero 3’te. Sahne tasarımlarından, karakter tasarımlarına kadar her şey harika ve espri anlayışı katılarak hazırlanmış.

Kontrollere gelecek olursak, başta da söylediğim gibi “Training” bölümlerini oynamakta fayda var. Zaten kendinize en uygun tuş konfigürasyonunu hazırlayabiliyorsunuz. Kısa bir süre sonra Klavye ve Mouse ikilisinin bu işin altından oldukça iyi bir şekilde kalkabileceğini göreceksiniz. Tabii ki oyunun kendine özel USB gitar kiti kadar olamaz, ama oyunu sonuçta bir şeyle oynayacaksınız. Sistem gereksinimleri de fazla yüksek değil GH3’ün, ama oyun gitar savaşları bölümlerinde yavaşlamalar gösterebiliyor.

Söz ve müzik
“Gitarımı tıngırdatıyorum yavaş yavaş ve giderek çalma hızım artıyor. Gözümü ekrandan, parmaklarımı tellerden ayırmamalıyım. Adrenalin arttıkça herkesi etkiliyor ve ellerim titremeye başlıyor. Yanlış yapmamam gerek. Yüreğimden gelen sese kulak vermem gerekiyor, kulaklarımı dışarıya tıkadım. Sadece ruhumun sesi ve üzerinde yürüdüğüm notaların oluşturduğu melodiler var. Bu iş gerçekten çok eğlenceli. Kazanmak çok güzel. Müzik bizim hayatımız ve kazanmaya devam ettiğimiz sürece güzel bir hayat bizi bekliyor demektir. Çünkü hayatımıza iyi yada kötü olarak yön verebileceğimiz yegane yolumuz müzik aletlerimiz ve yeteneklerimizden geçiyor.”

Guitar Hero çok iyi bir oyun. Her şeyden önce çok zevkli ve zekice düşünülmüş bir yapım. Serinin yaratıcısı Harmonix’in Rock Band adlı yapımla yoluna devam ettiği şu günlerde eski dost, yeni bir rakip olmuş diyebiliriz. Yine de son günlerde gördüğümüz ve okuduğumuz kadarıyla türün öncü oyunu GH, zirvedeki yerini koruyor. Pek de haksız sayılmaz. Yeni oyunlarda görüşmek üzere…


Minimum System:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon Dual Core 4400+
RAM: 2 GB RAM
VGA: 256 MB 3D Hardware Accelerator Card Video Card (ATI): Radeon HD 2600 Video Card (Nvidia): Geforce 8800 GT
DX: DirectX 9.0c
OS: Windows XP SP2, Windows Vista
HDD: 5.1 GB + 1GB Swap File
Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
ODD: 6X DVD-ROM drive
Recommended peripheral: Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard with latest drivers # Guitar Hero 3 Official PC Guitar Controller !This product does not support Windows 98/ME/2000/NT/XP x64/Vista x64
INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract ZIP (İndirdiğiniz ZIP dosyasındaki GHIII.mdf ve GHIII.mds dosyalarını bir klasöre çıkarın)
2. Mount MDS File with UltraISO or Daemon Tools (UltraISO veya Daemon Tools ile ZIPten çıkan MDS dosyasını sanal sürücüye ekleyin)
3. Install The Game (Sanal sürücü içindeki kurulum EXEsi ile oyunu kurun)
4. After installation use the FIX below (Kurulum bittikten sonra aşağıda linkini verdiğimiz FIX dosyasını indirin ve içindeki gh3.exe isimli dosyayı oyunu kurduğunuz yere kopyalayın)
5. Play The Game (Oyunun keyfini çıkarın)
DOWNLOAD [TEK LINK]:
Guitar Hero III: Legends of Rock
HATRED FIX
HATRED FIX
HATRED FIX (Alternatif Link 1)
HATRED FIX (Alternatif Link 2)
MDF Versiyonu ISO Versiyonu indirmek isteyebilirsiniz. ISO Versiyonda Oyunun kurulum dosyalarına ek olarak, FIX ve Soundtrack’te eklenmiştir. ISO indirdikten sonra ayriyetten FIX aramanıza veya indirmenize gerek yoktur.
image
Guitar Hero III: Legends of Rock [Full | ISO | 3.75 GB | TEK LINK]
INSTALLATION / KURULUM:
1 – Mount or Burn (İndirdiğiniz ISO imaj dosyasını UltraISO veya Daemon Tools ile sanal sürücüye ekleyin)
2 – Install (Kurulumu yapın)
3 – Use the crack included (ISO içindeki FIXi kullanın)
4 – Enjoy (Oyunun tadını çıkarın)
5 – Soundtrack also included (ISO içinden Soundtrack’e de ulaşabilirsiniz)
DOWNLOAD [TEK LINK]:
Guitar Hero III: Legends of Rock [Full | ISO | 3.75 GB | TEK LINK]



154 Hit
image
2009 – 2013 yılları arasında The Sims 3 ve bu oyuna ait Tüm Genişleme Paketlerinin (Expansin Pack) bir arada toplandığı Muhteşem bir paylaşımla daha karşınızdayız. Üstelik RG Catalyst tarafından hazırlanan bu paketin kurulumu için tek yapmanız gereken SETUP.EXE’yi çift tıklamak ve yönergeleri takip etmek kadar kolay… Tüm EropaKING.com takipçilerine iyi oyunlar dileriz.

Information:
▪ Released: 2009-2013
▪ Genre: God Sim
▪ Developer: Maxis / The Sims Division
▪ Publisher: Electronic Arts
▪ Published in Russia: EA Russia
▪ Language: Russian, English (language game based on the language of the installer)
▪ Language voice: Simlish
▪ Publication Type: Repack
▪ Tablet: FLT
Minimum Requirements:
√ Operating system: Windows ® XP SP3 / Windows ® Vista SP2 / Windows ® 7 SP1
√ Processor: Intel Pentium IV processor with a clock speed of 2.0 GHz (XP) / 2,4 GHz (Vista / 7) or better
√ RAM: 2 GB or more
√ Video: 1GB of VRAM or better.
√ Sound Card: DirectX 9.0c compatible
√ Free hard drive space: 25 GB + at least 6 GB of system disk to cache and save.
PACKAGE INCLUDED (OYUN LİSTESİ):
The Sims 3
The Sims 3: Supplement – World Adventures
The Sims 3: Catalog – Modern Luxury
The Sims 3: Supplement – Career
The Sims 3: Catalog – Fast Lane
The Sims 3: Supplement – In Twilight
The Sims 3: Catalog – Camping
The Sims 3: Appendix – All ages
The Sims 3: Directory – City Life
The Sims 3: Supplement – Pets
The Sims 3: Catalog – fine bedroom
The Sims 3: Appendix – Show Business
The Sims 3: Catalog – Katy Perry. Sweet joy
The Sims 3: Catalog – Diesel
The Sims 3: Supplement – Supernatural
The Sims 3: Supplement – Seasons
The Sims 3: Catalog – Stylish 70′s, 80′s, 90′s
The Sims 3: Supplement – Student Life
image
Repack Features:
No recoded to a lower bitrate
Deleted cache base town (play them back itself)
Have all the official add-ons and catalogs of March 10, 2013
Installed the full pack of additional content from the official “The Sims Store” as of March 10, 2013 (thanks TeMochkiN). Installation – optional.
Set for “The Sims Store” all of the latest fixes as of March 10, 2013
As part of The Sims Store includes seven exclusive additional cities: Aurora Skies, Monte Vista, Lunar Lakes, Hidden Springs, Riverview, Barnacle Bay and Sanli Tides
As part of The Sims Store well as content from the present and the Limited Edition pre-orders for supplements “career”, “Show Business,” “Supernatural”, “Seasons”, “Student Life”
Out of the way – off the in-game store (if you strongly need – included in the settings)
Installation time ~ 35 minutes.
INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract ZIP (İndirdiğiniz ZIP içindeki dosyaları bir klasöre çıkarın)
2. Install with Setup.exe (Setup.exe ile oyunu kurun)
3. Play Game & Have Fun (Oyunun tadını çıkarın)
DOWNLOAD [TEK LINK]:
The Sims 3: Deluxe Edition [Full | RG Catalyst | Tek Link]



6.282 Hit

WWE RAW Total Edition 2008 (Tek Link & 413 MB)
Size: 413 MB
Platform: PC
Developer: THQ
Language: English
Genre: Action,Sports
With 2002′s WWE Raw PC being the only viable Wrestling PC game around, the game filled a void for many players who could now have a real wrestling PC game. but that void lasted for six years, although there was many mods coming out, there was not yet a FULL conversion of the entire game, (WWE Raw: Ultimate Edition was aiming for this but was never released).
But finally, it’s here; WWE RAW: Total Edition, the first full conversion of WWE RAW for PC, team members have worked long and hard to fully convert the entire game with only their RAW modding knowledge, with the patch changing everything from the main things like roster and arena to everything else like T-shirts in CAW mode. In turning a game with an outdated roster and extremely unplayable system into a game that is actually playable, Total Edition dosen’t fail to deliver.


DOWNLOAD:
WWE RAW Total Edition 2008 (Tek Link & 413 MB)
Alternatif 1:
WWE RAW Total Edition 2008 (Tek Link & 413 MB)
Alternatif 2:
WWE RAW Total Edition 2008 (Tek Link & 413 MB)


45 Hit
DARK FLT 2013 PC Oyunu
Minimum System:
OS:Windows XP SP2
Processor:2.0 GHz Dual Core
Memory:2 GB RAM
Graphics:NVIDIA GeForce 9600 GT / ATI Radeon HD 4670 / Intel HD Graphics 4000, with 512 MB dedicated RAM
Hard Drive:5 GB HD space
Sound:DirectX compatible sound card
DARK FLT 2013 PC Oyunu
DARK FLT 2013 PC Oyunu
DARK FLT 2013 PC Oyunu
DARK FLT 2013 PC Oyunu
image
image
image
INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract ZIP (İndirdiğiniz ZIP içindeki dosyaları bir klasöre çıkarın)
2. Install the game by running setup.exe (Setup.exe ile kurulumu başlatın)
3. Copy the contents of the folder Crack in a folder with the game (Kurulum bitince Crack klasörü içindeki herşeyi oyunu kurduğunuz klasöre kopyalayın)
4. Play (Oyunun keyfini çıkarın)
DOWNLOAD [TEK LINK | 3.92 GB]:
Dark Steam [Full | RG GameWorks RIP | Tek Link]
DOWNLOAD [3 PART]:
Dark Steam [Full | RG GameWorks RIP] – PART 1
Dark Steam [Full | RG GameWorks RIP] – PART 2
Dark Steam [Full | RG GameWorks RIP] – PART 3


10 Hit

Anomaly 2, eleştirmenlerce beğenilen Anomaly: Warzone Earth oyunun devamıdır. 2018 yılında Dünya’nın işgalini takip eden yıllarda, gezegen yabancı makineler tarafından istila edilir. İnsanlık yok olma eşiğine gelmiş durumda. Bakalım insanlığın kaderini nasıl etkileyeceksiniz…
System Requirements:
CPU: Intel(R) Core(TM)2 Quad 2.7 Ghz, AMD Phenom(TM)II X4 3 Ghz
RAM: 4 GB RAM
VGA: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0
DX: 9.0c
OS: Windows 7
HDD: 2 GB HD space
Sound: DirectX compatible
Network: Broadband Internet connection




INSTALLATION / KURULUM:
Typical installation (Normal Kurulum)
1. Extract ZIP (İndirdiğiniz ZIP içindeki dosyaları bir klasöre çıkarın)
2. Install the game by running setup.exe (Setup.exe ile kurulumu başlatın)
3. Copy the contents of the folder Crack in a folder with a game (Crack klasörü içindeki tüm dosyaları kopyalayıp oyunu kurduğunuz yere kopyalayın)
4. Play (Oyunu oynayın)
Installing a Steam (For holders of licenses) [Steam Üzerinden Kurlumu]:
Attention! Before installing a client Steam, the game should already be registered to your account, and the client Steam – closed!
1. Run setup.exe and install the game relative to the directory Steam-client [Setup.exe ile kurulumu başlatın ve oyunu Steam-İstemcisindeki hesabınız altında kurun]
2. Copy the contents of the folder / Steam folder in your Steam-client [Steam klasöründeki tüm dosyaları Stem-İstemcinizdeki Steam klasörü altına kopyalayın]
3. Play [Oyunu oynayın]
DOWNLOAD [TEK LINK]:
Anomaly 2 [Full | RG GameWorks Steam RIP | 2.45 GB | Tek Link]
DOWNLOAD [2 PART]:
Anomaly 2 [Full | RG GameWorks Steam RIP] – PART 1
Anomaly 2 [Full | RG GameWorks Steam RIP] – PART 2



1 Hit
Sniper Ghost Warrior 2 2013 (FLT)
OS: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack
Processor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better
Memory: 2GB
Hard Disk Space: 9Gb
Video Card:NVidia 8800GT with 512Mb RAM or better
DirectX®: 9.0c
Sound: DirectX Compatible Sound Card
Sniper Ghost Warrior 2 2013 (FLT)
Sniper Ghost Warrior 2 2013 (FLT)
Sniper Ghost Warrior 2 2013 (FLT)
Sniper Ghost Warrior 2 2013 (FLT)
♦ General Information:
Year: 2013
Genre: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Developer: City Interactive
Publisher: City Interactive
Publisher in Russia: New Disk
Publication Type: RePack
Language: Russian / English
Voice Language: English / Russian
Tablet: Enclosing ( sam2k8 / SKIDROW )
♦ Features RePack:
Do not cut / no recoded.
Game Version 1.08
Any combination of text & voice language.
Launcher with simplified settings.
Additional content [DLCs]:
»Pre-Order DLC
»MK 14 EBR
»Collector’s Edition:
“Merinov
“Marine Team Leader
“Diaz
“Maddox
“DSR-1
»VINTOREZ
“Multiplayer Expansion Pack
“Siberian Strike
“World Hunter Pack
INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract ZIP (İndirmiş olduğunuz ZIP içindeki dosyaları bir klasöre çıkarın)
2. Install with Setup.exe (Setup.exe ile kurulumu başlatın)
3. That’s it…Have Fun (Hepsi bu kadar. Oyunun keyfini çıkarın.)
Average installation time (Ortalama Kurulum Süresi) ~ 20-25 minutes/dakika
RePacked by RG Revenants
DOWNLOAD:
Sniper Ghost Warrior 2 [Full | v1.08 | RG Revenants RePack | Tek Link] + DLCs



150 Hit
Mortal Kombat Komplete Edition 2013 (FLT)
Minimum Requirements:
OS: (32-bit) Windows Vista, Windows 7, Windows 8
CPU: Intel Core Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz
Memory: 2 GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon 3850
DirectX: DX 10
Windows XP and DirectX® 9.0c and below not supported
Mortal Kombat Komplete Edition 2013 (FLT)
Mortal Kombat Komplete Edition 2013 (FLT)
Mortal Kombat Komplete Edition 2013 (FLT)
Mortal Kombat Komplete Edition 2013 (FLT)
image
image
image
INSTALLATION / KURULUM:
1) Extract ZIP (Indirdiğiniz ZIP dosyasını bir klasöre çıkarın)
2) Install the game via Setup.exe. (Setup.exe ile oyunu kurun)
3) Copy the Crack Content in main game directory. (Crack klasörü içindeki herşeyi oyunu kurduğunuz yere kopyalayın)
4) Play and enjoy. (Oyunu oynayın ve keyfini çıkarın)
DOWNLOAD [TEK LINK | 9.36 GB]:
Mortal Kombat: Komplete Edition [Full | Steam-Rip | Tek Link]


66 Hit
Painkiller Hell and Damnation (SKIDROW) (2012)
Minimum System:
OS:Windows XP SP3, Windows Vista/7
Processor:Intel Core 2 Duo @ 2Ghz / AMD Athlon 64 X2 equivalent
Memory:2 GB RAM
Graphics:NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600XT (256 MB)
DirectX®:9.0c
Hard Drive:5 GB HD space
Sound:DirectX Compatible
Painkiller Hell and Damnation (SKIDROW) (2012)
Painkiller Hell and Damnation (SKIDROW) (2012)
Painkiller Hell and Damnation (SKIDROW) (2012)
Painkiller Hell and Damnation (SKIDROW) (2012)
Painkiller Hell and Damnation (SKIDROW) (2012)
INSTALLATION / KURULUM:
1. Mount or burn image (İndirdiğiniz ISO imaj dosyasını UltraISO veya Daemon Tools ile sanal sürücüye ekleyin)
2. Install (Kurulum yapın)
3. Copy everything from the SKIDROW folder into the game installation (SKIDROW klasörü içindeki herşeyi oyunu kurduğunuz yere kopyalayın)
4. Block the game in your firewall and mark our cracked content as secure/trusted in your antivirus program (SKIDROW içinden kopyaladığınız dosyaları Firewallunuzda bloklayın ki ONLINE duruma gelmesinler)
5. Play the game (Oyunu oynayabilirsiniz)
DOWNLOAD [TEK LINK | 4.13 GB]:
Painkiller: Hell and Damnation [Full | Skidrow | Tek Link]