• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

En Cok Gösterilenler

Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013)
Grand Theft Auto IV (GTA 4)
Call Of Duty Black Ops 2

En Cok Gösterilenler

Yeni Eklenen Oyunlar

Pes 2013

Pes 2013 futbol oyunu çok kaliteli ve gerçekci. Diğerlerine göre daha kolay ve daha fazla hareket eklendi

Assassin's Creed 4 Black Flag

Diğer sürümlerine göre çok daha iyi ve çok daha güzel çok daha fazla hareket ve görüntü kalitesii var ...

Call Of Duty Black Ops 2010.

Call Of Duty Black Ops 2010 Call of duty'nin diğer sürümlerine göre daha iyidir ve daha fazla hareket vardır ...

Call Of Duty Black Ops 2

Call Of Duty Black Ops 2 görüntü kalitesi ve hareketleri silah kaliteleri mükemmel seviyededir ...

Assasin's Creed 3

Asssasin's Creed 3 Gerçekten Mükemmel Ve görüntü kalitesi mütiş olan bi oyun sizi teğmin ederim ki çok zevk alıcaksınız oynarken. Çünkü çok fazla hareket var ve hepsini siz kontrol ediyorsunuz o ayrı bir zevk veriyor %100 çalışıyor ...


185 Hit

İyi bir katil silahı ile başarılı olduğu kadar kafasını da kullanmalıdır öyle değil mi? Bu enteresan gücümüzü aktif ettiğimiz zaman kızgın bir boğa gibi düşmanların üzerine koşuyoruz ve karşımıza çıkana kafa atarak yere seriyoruz. Düşmanları alt etmek için üzerilerine koşmamız yeterli!
Minimum Sistem Gereksinimleri;
Windows 2000 veya Windows XP (Daha Üstü Olabilir)
CPU: Pentium 1.5 GHz veya AMD Athlon XP (1400 Mhz)
RAM: 256 MB RAM
VIDEO: DirectX 9 compatible graphics card
HDD: 1,7 GB boş alan
Düşünün ki en çok tutan oyunların en baba özelliklerini kullanarak neden daha kaliteli bir oyun yapmıyorlar? Deadline Games sanıyorum aynen böyle düşünüp ve kolları sıvayıp araştırmaya başladı. Aslında çokta kafa yormadan rahatlıkla bulunabilecek bu detaylar firma birleştirerek oldukça eğlenceli bir oyun ortaya çıkarttı. Size basit bir denklem ile Total Overdose`un nasıl ortaya çıktığını anlatabilirim sanırım:
Grand Theft Auto iskeleti+Max Payne hareketleri+Enter The Matrix Efektleri(duvarda yürüme vs.)= Total Overdose
Hani elinde gitarı, sakince girdiği bardan hafif tebessüm ile çıkan, sırtını döndüğü binanın patlayışına aldırmadan yürüyüşüne devam eden kahramanların başrolünü oynadığı Meksika aksiyon filmleri vardır ya? Hani yeraltı dünyasının acımasız kurallarını sunan, uyuşturucu babalarının bir işaretle insanların hayatlarına son verdiklerini, Güney Amerika lolitaları ile günlerini gün ettiklerini izlediğimiz filmler? Hani yaptığı akıl almaz hareketlere tek seferde onlarca kişiyi mermi yağmuruna tutan, bulunduğu yerde cam çerçeve ne varsa yerle bir eden kahramanların olduğu Robert Rodriguez filmleri? İşte, oyun dünyasının bu güne kadar hep es geçtiği o ünlü Meksika usulü aksiyon filmlerinin atmosferini, çılgın aksiyonunu artık yaşamız mümkün. Total Overdose, son dönemlerde gördüğümüz en hızlı, en hareketli, en çılgın ve en renkli oyunu monitörlerimize taşıyor.
Karakterimiz yeri geldiğinde onlarca düşmanla aynı anda kapışabileceği için son derece estetik hareketlere ve becerilere sahip. Eğer oyunun başındaki alıştırma bölümünü oynarsak tüm hikaye boyunca çok işimize yarayacak olan bu özel hareketleri bir kalemde öğrenebiliyoruz



NOT: Oyunu kurmanıza gerek yoktur. 7z uzantılı dosyayı WinRAR ile açarak içindeki klasörü bilgisayara çıkarınız ve oyunu ”TOD.exe” ile başlatınız.
(Extract Archive To Any Desired Directory With Winrar Or 7zip etc..NO INSTALL JUST EXTRACT AND PLAY…Start Game With “TOD.exe”)
DOWNLOAD:
Total Overdose [Full | Kurulumsuz | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif 1:
Total Overdose [Full | Kurulumsuz | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif 2:
Total Overdose [Full | Kurulumsuz | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com

Leave a Reply