• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

En Cok Gösterilenler

Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013)
Grand Theft Auto IV (GTA 4)
Call Of Duty Black Ops 2

En Cok Gösterilenler

Yeni Eklenen Oyunlar

Pes 2013

Pes 2013 futbol oyunu çok kaliteli ve gerçekci. Diğerlerine göre daha kolay ve daha fazla hareket eklendi

Assassin's Creed 4 Black Flag

Diğer sürümlerine göre çok daha iyi ve çok daha güzel çok daha fazla hareket ve görüntü kalitesii var ...

Call Of Duty Black Ops 2010.

Call Of Duty Black Ops 2010 Call of duty'nin diğer sürümlerine göre daha iyidir ve daha fazla hareket vardır ...

Call Of Duty Black Ops 2

Call Of Duty Black Ops 2 görüntü kalitesi ve hareketleri silah kaliteleri mükemmel seviyededir ...

Assasin's Creed 3

Asssasin's Creed 3 Gerçekten Mükemmel Ve görüntü kalitesi mütiş olan bi oyun sizi teğmin ederim ki çok zevk alıcaksınız oynarken. Çünkü çok fazla hareket var ve hepsini siz kontrol ediyorsunuz o ayrı bir zevk veriyor %100 çalışıyor ...


112 Hit
Vietcong 2 Full indir
Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 2000/XP
İşlemci: 1.8Ghz
RAM: 512 MB
Ekran Kartı: 128 MB
HDD: 3.5 GB
Vietcong 2’de her iki tarafla da oynayabiliyoruz, biri Amerikan diğeri Vietcong tarafı. Amerikan tarafını seçersek Vietnam’da savaşmaya giden bir subayı yönetiyoruz. Ormanlık alanda Vietcong’lar ile kapışan baş karakterimizin savaş anılarını gösteren harika bir sinematikten sonra, oyun içi grafik motoru ile yapılmış diğer sinematiğe geçiş yapıyoruz. Yatakta uzanıp anıları düşünürken yanımızda harika bir Vietnamlı güzel uzanıyor. Odanın kapısında Amerikalı bir asker bizi aşağıda bir cipin beklediğini ve gitmemiz gerektiğini söyledikten sonra ayağa kalkıyoruz. Ancak gözlerimiz yine hatunda kalıyor, onu biraz daha kesip konuştuktan sonra merdivenlerden aşağı iniyoruz.
İsterseniz bulunduğunuz katta yan gelip yatan askerleri dürtüp uyandırabilir ve çevreyi gezebilirsiniz. En alt kata iniyoruz “Aman aman” dedikten sonra striptiz yapan başka bir güzeli daha görüyoruz. Barda aynısından bir adet daha var onuda ekleyelim. Öhöm çevredeki askerler ile konuştuktan sonra merhum yerden çıkıyoruz ve cipe atladığımız gibi askeri bir üsse gidiyoruz. Orada bir gazeteciyi aldıktan sonra üst düzey askeri yetkililerin katıldığı bir partiye gitmek için yola çıkıyoruz. Parti de içki içip eğlenirken, o sırada Vietcong’lar basıyor ve çatışma başlıyor. Biz de gazeteciyi korumamız altına alıp maceraya atılıyoruz.
Vietcong 2 Full indir
Vietcong tarafında ise ailesi Amerikalılar tarafından öldürülmüş ve köyü yakılmış genç bir Vietnamlı karakteri yönetiyoruz. Özelikle bu bölümün sinematiğini bir seyredin derim. Ana sinematikten sonra oyun içi grafik motorundan yapılmış ufak bir sinematik ile konuya devam ediyoruz.
İki tarafın hikayesi birbirindan farklı gibi gözüksede, aslında bağlantılı bir şekilde ilerliyor. Sinematikleri izlerseniz bu dediğimi daha iyi anlarsınız. Her iki karakterde zincirleme olaylar sayesinde belli bir zaman sonra karşılaşıyorlar.
Vietcong 2 Full indir
Açık alanlarda, sokak aralarında, bina içinde açıkcası çoğu yerde aksiyondayız. Yapmamız gereken görevler oluyor ki bunlar şu adamı kurtar, burayı patlat, şu kişi ile konuş, bana bakkaldan ekmek süt al vb… çeşitli görevler mevcut. Tab tuşuna basarak bu görevleri yapıp, yapmadığınızı görebilirsiniz. En başlarda uzun süren bir konu anlatımı nedeni ile monoton gibi gözüken Vietcong’un gönlünde bir aslan yatıyor. Amerikan tarafındaki ilk görevimiz bize emanet edilen gazeteciyi korumamız. Siz korumak isterken canınızdan olabiliyorsunuz, Vietcong’lular akın akın binayı istila ediyorlar. Binadan kurtulmak için eski model bir arabaya atlayarak, oradan kaçıyorsunuz. Üstü açık arabada hedefsiniz etrafı makineli ile tarayıp kendinizi ve diğer yolcuları korumanız gerekiyor. Sonraki görevde sokak çatışmasına giriyorsunuz, tam bir gerilla savaşı ve ortamı sizleri bekliyor.
Vietcong 2 Full indir
Duvar arkasına sığınıp mermilerden korunmanız gerekiyor. Sürekli yaylım ateşi içindesiniz, bunu yapımcılar oyuna iyi kotalamışlar. Ormanda bir köyü bastığınız zaman bubi tuzaklarına dikkat etmeniz gerekiyor, yoksa direk havaya uçuyorsunuz. Bir görev için tarlada ilerlerken, masum gibi görünen köylüler çalışır gibi gözükebiliyor. Ancak giysileri altından silahları çıkartıp, sizlerin üstünüze ateş açma gibi sürprizler yapabiliyorlar. Bunlar gibi daha bir çok örnek oyunda yer alıyor. Vietcong’daki bu olaylar Vietnam savaşında gerçekten yaşanmış şeylerdir. Campaing’lerin tek eksikliği kısa sürmeleri.
Vietcong 2 Full indir
Oyun Hileleri
Oynarken, [~] basın konsolu getirmek için
herhangibir aşağıdaki kodları yazın:
cheat.god= Toggle God-mode
cheat.heal= Full health
cheat.openvc= Unlock all VC missions
cheat.openus= Unlock all US missions
cheat.nextmission= Skips to next mission
cheat.saveunltd= Toggle unlimited saves
cheat.erikgun= Toggle crazy gun
INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract RAR (RAR içindeki dosyaları bir klasöre çıkarın)
2. Start to Installation (Kurulumu başlatın.)
3. If asks serial use this (CD Key isterse bunu kullanın):
55C9-5RCG-AT0I-QVC5-U71A or AAG8-7VRQ-99TI-V9V6-L9M9
4. Use the Fix in the Crack folder and play (Crack klasörü içindeki Fix i uygulayıp oyunu oynayın)
DOWNLOAD:
Vietcong 2 [Full] – PART 1
Vietcong 2 [Full] – PART 2
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif:
Vietcong 2 [Full] – PART 1
Vietcong 2 [Full] – PART 2
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com

Leave a Reply