• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

En Cok Gösterilenler

Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013)
Grand Theft Auto IV (GTA 4)
Call Of Duty Black Ops 2

En Cok Gösterilenler

Yeni Eklenen Oyunlar

Pes 2013

Pes 2013 futbol oyunu çok kaliteli ve gerçekci. Diğerlerine göre daha kolay ve daha fazla hareket eklendi

Assassin's Creed 4 Black Flag

Diğer sürümlerine göre çok daha iyi ve çok daha güzel çok daha fazla hareket ve görüntü kalitesii var ...

Call Of Duty Black Ops 2010.

Call Of Duty Black Ops 2010 Call of duty'nin diğer sürümlerine göre daha iyidir ve daha fazla hareket vardır ...

Call Of Duty Black Ops 2

Call Of Duty Black Ops 2 görüntü kalitesi ve hareketleri silah kaliteleri mükemmel seviyededir ...

Assasin's Creed 3

Asssasin's Creed 3 Gerçekten Mükemmel Ve görüntü kalitesi mütiş olan bi oyun sizi teğmin ederim ki çok zevk alıcaksınız oynarken. Çünkü çok fazla hareket var ve hepsini siz kontrol ediyorsunuz o ayrı bir zevk veriyor %100 çalışıyor ...


541 Hit

Amnesia The Dark Descent genel anlamda bir ilerlemeli korku oyunu. Ama hani öyle böyle değil. Özellikle akşamları oynamanız tavsiyemdir çünkü geneli karanlık geçen oyun gündüz pek görünmeyebilir ve hani ciddi ciddi ürpereceksiniz.. Oyun, Daniel adlı baş karakterin, hiçbir anısı olmadan, karanlık bir Prusya kalesinde uyanmasıyla başlıyor. Elinde ise sadece, yine kendisi tarafından yazılmış ve uğradığı bilinç kaybının kendi tarafından yapıldığını ve karanlık tarafından lanetlenmiş bir adam olan ve kalenin derinlerinde saklanan Alexander isimli bir adamı bulup öldürmesi gerektiğini söyleyen bir mektup var. Ama Daniel’in amacı, neler olup bittiğini anlamak ve bu kaleden kurtulmak.

Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
İşlemci: 1.5 GHz veya daha yüksek işlemci
Bellek: 1 GB RAM
Grafikler: Radeon 9600/GeForceFX

Adım Daniel, Londra-Mayfair’de yaşıyorum. Peşimde bir gölge, bir lanet var. İlacın etkisi vücuduma yayılırken bilincimi kaybediyorum. Her yer bulanık, etraf kararıyor ve daha hızlı hareket etmeliyim. Amnesia, Penumbra’nın yapımcıları Frictional Games tarafından geliştirilmiş bir macera/korku oyunu. 1930′lu yıllarda Brennenburg adlı bir kalede geçmekte. Bir avuç İsveçli tarafından kurulan Frictional Games, kendi başlarına kurdukları ve geliştirdikleri oyun motoru olan “Newton Game Dynamics”i kullanıyor. Bu motorun en büyük avantajı kullanıcının sadece basit kodları bilmesinin yeterli olması. Bu sayede kod bilmeyenler bile kendi çaplarında bir oyun yaratabiliyor. Bir diğer güzelliği ise her şeyin parçalar halinde yerleştirilebilir olması.

Yani yıkılabilir çevreye olanak sağlaması. Birinci şahıs kamerasıyla oynanan oyundaki hemen hemen her şeyi fareyle yapıyoruz. Kapıları açmak için bir tuşa basmak yerine fareyle kapıyı tutup sürüklüyoruz ya da çekmeceleri açıp içerisindekileri almak için yine aynı şekilde çekmeceyi tutup geriye doğru sürüklemek yetiyor. Hemen hemen her cismi tutup yanımızda taşıyabilir, çevirip etrafına bakabilir, kendimize yaklaştırıp uzaklaştırabilir ya da fırlatabiliriz. Bütün bunlar Newton Game Dynamics’i mükemmele yakın bir fizik motoru olmasını sağlıyor.
Fizik motoru gayet başarılı, ama ya diğer özellikler?
Penumbra’nın grafikleri o zamanki oyunlara göre çok düşüktü. Amnesia’nın grafiklerinin Penumbra’dan neredeyse hiçbir farkı yok. Gölgelendirme çok vasat. Ne oynadığımız karakterin, ne de nesnelerin gölgesi var. Gölgesi olan nadir cisimlerin ise sadece belirli yerlere gölgesi düşüyor. Işığın bu kadar değerli olduğu bir oyunda gölgelendirmenin bu kadar zayıf olması düşündürücü.

Ses gayet başarılı. Özellikle Daniel korktuğu zaman aldığı derin nefesler, sessizce çığlık atması, gıcırdayan kapılar, düşmanınız sizi takip ederken duyduğunuz, kafayı yedirten o cızırtı sesi. Hepsi mükemmel. Fakat bir tahtayı başka bir tahtaya vurduğunuzda çıkan ses, bir tahtayı bir metale vurduğumuzda çıkan sesle aynı değildir. Önceki oyunlarda bu, Frictional Games’in bir çok övgü kaynaklarından biriydi. Maalesef ki Amnesia’da bunun geçerli olduğunu söyleyemeyeceğim. Frictional Games bu noktada biraz hayal kırıklığına uğrattı.

INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract MNS_TDD_SKDRW_EropaKING.com.RAR (“MNS_TDD_SKDRW_EropaKING.com.RAR”ı bir klasöre çıkarın)
2. Install with Setup.Exe (Setup.exe ile kurulumu başlatın)
3. Copy fixed content in Skidrow to the installation folder..If you gonna update game then do that at last (Skidrow klasörü içindeki herşeyi oyunu kurduğunuz klasöre kopyalayın.. OYUNU GÜNCELLEYECEKSENİZ BU ADIMI EN SON YAPIN)
4. Update the game with the Exe in “UPDATE v1.2″ in “PATCHv1.0.1 ve TR YAMA.RAR” (PATCHv1.0.1 ve TR YAMA.RAR içindeki UPDATE v1.2 klasöründe bir güncelleme EXEsi göreceksiniz. Onunla oyunu güncelleyin)
5. Türkçe yama için TR YAMA içindeki config klasörünü kopyalayıp oyunu kurduğunuz klasöre yapıştırın
6. To Fix the game use FIX folder and copy the EXE in installation folder (Oyunu FIXlemek için FIX klasöründeki exe yi oyunu kurduğunuz klasöre yapıştırın. Eğer EXE redist klasörü içindeyse oraya yapıştırın)
7. Play Game and if it asks serial, then use: 11111111111111 (Oyunun keyfini çıkarın ve eğer serial isterse şunu kullanın: 11111111111111)
DOWNLOAD:
Amnesia: Dark Descent [Full | NonSteam | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif 1:
Amnesia: Dark Descent [Full | NonSteam | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif 2:
Amnesia: Dark Descent [Full | NonSteam | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
TÜRKÇE YAMA + UPDATE v1.2 + FIX
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
TÜRKÇE YAMA + UPDATE v1.2 + FIX (Alternatif 1)
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
TÜRKÇE YAMA + UPDATE v1.2 + FIX (Alternatif 2)
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com

Leave a Reply