• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

En Cok Gösterilenler

Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013)
Grand Theft Auto IV (GTA 4)
Call Of Duty Black Ops 2

En Cok Gösterilenler

Yeni Eklenen Oyunlar

Pes 2013

Pes 2013 futbol oyunu çok kaliteli ve gerçekci. Diğerlerine göre daha kolay ve daha fazla hareket eklendi

Assassin's Creed 4 Black Flag

Diğer sürümlerine göre çok daha iyi ve çok daha güzel çok daha fazla hareket ve görüntü kalitesii var ...

Call Of Duty Black Ops 2010.

Call Of Duty Black Ops 2010 Call of duty'nin diğer sürümlerine göre daha iyidir ve daha fazla hareket vardır ...

Call Of Duty Black Ops 2

Call Of Duty Black Ops 2 görüntü kalitesi ve hareketleri silah kaliteleri mükemmel seviyededir ...

Assasin's Creed 3

Asssasin's Creed 3 Gerçekten Mükemmel Ve görüntü kalitesi mütiş olan bi oyun sizi teğmin ederim ki çok zevk alıcaksınız oynarken. Çünkü çok fazla hareket var ve hepsini siz kontrol ediyorsunuz o ayrı bir zevk veriyor %100 çalışıyor ...


497 Hit

Minimum System Requirements:
OS: Windows XP
Processor: 2GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2) or higher
Memory: 2GB System RAM or more
Graphics: 320MB Video RAM GPU w/ Shader Model 3.0 support. NVIDIA GeForce 8800 series or better. ATI Radeon HD3800 series or better
DirectX: 9.0c
Hard Drive: 10GB
Sound: 100% DirectX 9.0C compliant sound card or equivalent onboard sound
Saints Row: The Third bir karışımı korur aksiyon-macera açık bir dünyada, kentsel savaş Saints Row serisinin geleneksel biçimi. Oyuncu, Third Street Saints lideri olarak, oyunun hikayesi ilerleme ana görevi yapan, Steelport, yeni şehri keşfetmek ve yan görevleri yapabilirsiniz. Bu yan misyonlar Etkinlikler, MiniGames, kaleleri, Steelport ve yanma noktaları bir bölümünü kontrol etmek için üzerine alınabilir rakip çete üsleri, on-the-spot çete savaşı vardır. Misyonları başarıyla tamamlanması oyuncunun oyun-içi para, silah, araba ve çete saygı kazanabilirsiniz. Üçüncü olarak saygı kullanır deneyim puanları düzeylerde verebilir, 50 olan en yüksek seviyede, sırayla oyuncunun belirli iyileştirilmesi üzerinde para harcamak sağlar Böyle dövüşleri veya ateşli silah becerileri gibi kendi karakter özelliklerini,.tesviye sistemi müzikçalar belirli bir seviyeye gerektiren çeşitli özelliklere sahip bu nitelikler, veya ‘Perks’, oyuncu karakteri düzeçlenmistir her zaman, satın almanızı sağlar satın mümkündür önce. Para aynı zamanda o oyuncunun cephanelik saklanan bir silah için kapsamları veya ekstra varil ekleme gibi giyim eşyaları, silahlar ve araba ya da silah ve araba yükseltmek için kullanılır olabilir, satın almak için kullanılabilir.Son olarak, para görünümleri, giysiler, ve merkez özelleştirerek, Aziz grup yükseltmek için kullanılabilir.
“İnisiyasyon İstasyonu” sistemi oyuncuların Üçüncü onların karakter yarattıkları yüklemek ‘s online topluluk, ve diğer oyuncular indirmek’ kendi tasarrufu ile oyunu kullanmak için kreasyonlar olanak sağlar.Üçüncü çerçevesinde, oyuncunun dört farklı görünümlere kurabilirsiniz çete için. Son olarak, para da, Steelport içindeki mağazalar ve diğer özellikleri satın almak için zaman içinde çete için, oyun, saatlik bir gelir akışı sağlayacak olan kullanılır.
Bazı görevleri tamamlayarak da, oyuncunun görevi sonuçlandırmak için seçenekleri bir seçim verilebilir. Örneğin, oyuncunun şehirde düşman gökdelenlerden birinin yıkılması devasa bir bomba kullanma seçeneği vardır, onlar eylem için saygı büyük bir kazanç olacaktır rağmen, oyunun geri kalanı için şehrin siluetini değiştirecek ve olacak Binanın ayakta bırakarak oyuncu olmayan karakterleri bu Saints için bir merkez olarak kullanılmasına izin verir, oyuncunun farklı tepkiler neden olur.Yeni Etkinlikler, önceki Saints Row oyun birçok yanında girmiştir diğerleri gibi Fight Club, bulunmaz.
Oyuncunun cephanelik silah ile donatılmıştır hangi aracılığıyla bir pop-up pusula olarak sunulmuştur analog çubuk . Yenilik silah tabanca ve otomatik silah geleneksel cephanelik yanında tanıtıldı. Oyuncular aşağı aramak için yeteneğini kazanacaktır airstrikes konaklamış düşmanları veya kullanmak için uzaktan kumanda uzaktan araç kontrol etmek için elektrik hata.ilk iki oyunların aksine, el bombası atma sisteminin iyileştirilmesi lehine hiçbir sağlık kurtarma öğeler vardır; Onlar ateş hattının dışında kalmak gibi karşılığında, oyuncunun sağlığı sürece daha hızlı bir oranda yeniden olacaktır.oyunda neredeyse tüm eylemler olarak Irade tarafından adlandırılan, ikinci bir kontrol düğmesi basılı tutarak hızlandırılabilir “awesome düğmesi”, örneğin, bu düğmeyi basılı tutarken, carjacking zaman füze vuruşu (Bo-Duke-Tu, bir referans olarak oyun bilinen için oyuncunun karakteri neden olacaktır The Dukes of Hazzard ) sürücüsü üzerinden kısa sırayla koltuğu.
Tek oyuncu modu yanı sıra, oyun başka bir oyuncu ile işbirliği içinde çalınabilir.Saints Row 2 gibi, ikinci oyuncu bunların tamamlanması için kredi kazanç, tüm görevleri ve faaliyetleri katılabilir. Ikinci bir oyuncu varken bazı faaliyetler farklı kurallar sağlar;. Örneğin Tiger Escort aktivite, ikinci oyuncu arka koltukta kaplan kontrol etmek zorunda kalacak ilk oyuncu sürücüler ise Bu konuda Çünkü onların odak, Irade başlıktan sevilmeyen rekabetçi çok oyunculu kaldırmıştır.Co-op özellikleri bir ihtiyaç çevrimiçi geçiş .




NOTES / NOTLAR:
This game is already cracked ,just install and play. (Oyun FIXli olarak gelmektedir. Ayriyette FIXlemenize gerek yok)
After the 3rd mission when your Crib is unlocked, DLC are unlocked, with various messages on screen.
DLCS Included and activated (Oynanabilir İçerikler):
-Invincible Pack (Cheat Pack)
-Funtime! Pack (Genki Pack)
-Warrior Pack (Outfit Pack 01)
-Z Style Pack (Bling Pack)
-Explosive Combat Pack (Grenade Launcher)
-Shark Attack Pack (Shark Pack)
-Special Ops Vehicle Pack (Saints Military Vehicles)
-Nyte Blayde Pack
-Money Shot Pack
-Bloodsucker Pack (Unlock Pack 01)
-Cheapy D Pack
-Genkibowl VII (Genki Missions Pack)
-Team Fortress 2 masks
-Genki Girl Pack
-Horror Pack (Halloween Outfit Pack)
-Steelport Gangs Pack (Gang Outfit Pack)
-Gangstas in Space
-Penthouse Pack
-The Trouble With Clones (Monster Mash)
-Witches and Wieners
INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract RAR Parts (RARları bir klasöre çıkarın)
2. Install with Setup.Exe (Setup.Exe ile kurulumu başlatın)
3. Have Fun (Oyunun Keyfini Çıkarın)
DOWNLOAD:
Saints Row: The Third [Full | RePack] – PART 1
Saints Row: The Third [Full | RePack] – PART 2
RAR PASWWORD / ŞİFRE: eropaking.com

Leave a Reply