• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

En Cok Gösterilenler

Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013)
Grand Theft Auto IV (GTA 4)
Call Of Duty Black Ops 2

En Cok Gösterilenler

Yeni Eklenen Oyunlar

Pes 2013

Pes 2013 futbol oyunu çok kaliteli ve gerçekci. Diğerlerine göre daha kolay ve daha fazla hareket eklendi

Assassin's Creed 4 Black Flag

Diğer sürümlerine göre çok daha iyi ve çok daha güzel çok daha fazla hareket ve görüntü kalitesii var ...

Call Of Duty Black Ops 2010.

Call Of Duty Black Ops 2010 Call of duty'nin diğer sürümlerine göre daha iyidir ve daha fazla hareket vardır ...

Call Of Duty Black Ops 2

Call Of Duty Black Ops 2 görüntü kalitesi ve hareketleri silah kaliteleri mükemmel seviyededir ...

Assasin's Creed 3

Asssasin's Creed 3 Gerçekten Mükemmel Ve görüntü kalitesi mütiş olan bi oyun sizi teğmin ederim ki çok zevk alıcaksınız oynarken. Çünkü çok fazla hareket var ve hepsini siz kontrol ediyorsunuz o ayrı bir zevk veriyor %100 çalışıyor ...


3.747 Hit

Medal of Honor: Allied Assault oyununun konusu 2. dünya savaşında yaşanan tüm gerçekleri yansıtmakla kalmayıp birebir oyunu oynayarak o günlerdeki savaşın en iç ve acı yönlerini göstermektedir. Oyunun başlıca özelliklerinden olağan üstü bir tasarımdan bahsetmek istiyoruz. Oyun o kadar gerçekçi yapılmış ki adeta kendinizi savaşın içinde olduğunuz hissini yaşatacaktır. Medal of Honor Allied Assault versiyonunda gerçekçilik ön planda olduğu gibi oyundaki gelişmeler de her türlü hava şartlarına ve doğa şartlarında en zorlu savaş imkanlarını kullanarak savaşacaksınız. Savaş oyunlarını seviyorsanız ve aksiyon ve macera dolu olan bu oyunu muhakkak oynamalısınız.
Minimum Sistem:
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/Win7
İşlemci: Pentium 4 3.0 ve üzeri
Ram: 512 Mb
Ses Kartı: DirectX uyumlu
Video kartı: 256 Mb
DirectX: 9 ve üzeri
http://i.iinfo.cz/r/photos/games/mohaa/5.jpg
http://i.iinfo.cz/r/photos/games/mohaa/4.jpg
Medal of Honor Allied Assault oyununda her ne olursa olsun cesur ve cesaretli olmalısınız. Oyunda her çeşit taarruzlarda ve görevlerde bulunacaksınız. Bunlar hava saldırısı, deniz kuvvet birimleriyle birlikte gireceğiniz savaşlar dahil olmak üzere oyunun büyük bir bölümü karada geçmektedir. Allied Assault oyunu çok geniş bir arazi üzerine kurulmuş oyuna ilk başladığınız oyunun sonu gelmeyecek diye endişelenmeniz normal çünkü oyun gerçekten çok detaylı tasarlanmış. Oyunda ordunuzla birlikte ileryeceksiniz aksi taktirde sizi çok kolay yok ederler düşmanlarınız küçümsenecek kadar etkisiz değiller her türlü silahları ellerinde mevcut sizlerde olduğu gibi düşmanlarınız da bomba atar silahlar, toplar ve tüfekleri kullanıyorlar.
http://i.iinfo.cz/r/photos/games/mohaa/6.jpg
http://i.iinfo.cz/r/photos/games/mohaa/3.jpg
Medal of Honor Allied Assault oyununda savaş adına herşeyi en gerçek yüzüyle yaşayacaksınız. En fazla ilgi çeken etken ise siper alan askerler ve aynı gerçek askerler gibi hareket etmeleri sizleri çok daha fazla heyecanlandıracaktır. Oyunda zaman zaman geniş bir okyanus üzerinde gemilerle savaşacaksınız bu alanlarda çok dikkatli olmalısınız düşman orduları ansızın karşınıza çıkabilir sürekli eliniz tetikte olduğu sürece bu oyunda sırtınız yere gelmeyecektir. Bu oyunda silahlarınızı idareli kullanmak zorundasınız bunun nedeni ise gerçek hayatımızdaki askerlerimizde üzerinde taşıdıkları mühimmat bellidir idareli kullanmaya çalışın attığınız tek bir kurşun boşa gitmemeli böylece oyunda mükemmel bir nişancı olabilir ülkenizi kurtarabilirsiniz. Oyunda öldürdüğünüz düşmanlarının ellerinden düşen silahları ve mühimmatları toplayabilirsiniz.
http://i.iinfo.cz/r/photos/games/mohaa/1.jpg
http://i.iinfo.cz/r/photos/games/mohaa/2.jpg

INSTALLATION / KURULUM:
There is no Installtion. Just Extract RAR to folder and then start the game with MOHAA.exe.
(Oyunda kurulum yoktur. Tek yapmanız gereken RAR içindeki dosyaları bir klasöre çıkarmak ve oyunu MOHAA.exe ile başlatmak.)
DOWNLOAD:
Medal of Honor: Allied Assault
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif:
Medal of Honor: Allied Assault
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com

Leave a Reply