• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

En Cok Gösterilenler

Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013)
Grand Theft Auto IV (GTA 4)
Call Of Duty Black Ops 2

En Cok Gösterilenler

Yeni Eklenen Oyunlar

Pes 2013

Pes 2013 futbol oyunu çok kaliteli ve gerçekci. Diğerlerine göre daha kolay ve daha fazla hareket eklendi

Assassin's Creed 4 Black Flag

Diğer sürümlerine göre çok daha iyi ve çok daha güzel çok daha fazla hareket ve görüntü kalitesii var ...

Call Of Duty Black Ops 2010.

Call Of Duty Black Ops 2010 Call of duty'nin diğer sürümlerine göre daha iyidir ve daha fazla hareket vardır ...

Call Of Duty Black Ops 2

Call Of Duty Black Ops 2 görüntü kalitesi ve hareketleri silah kaliteleri mükemmel seviyededir ...

Assasin's Creed 3

Asssasin's Creed 3 Gerçekten Mükemmel Ve görüntü kalitesi mütiş olan bi oyun sizi teğmin ederim ki çok zevk alıcaksınız oynarken. Çünkü çok fazla hareket var ve hepsini siz kontrol ediyorsunuz o ayrı bir zevk veriyor %100 çalışıyor ...


179 Hit

TeamViewer 8 programı uzaktan masaüstü yardımı ve kontrolünü sağlayan, güzel ve kullanışlı sade bir programdır. TeamViewer bir uzak masaüstü programıdır program sayesinde arkadaşlarınızla uzak masaüstü etkinliğini kullanarak arkadaşınızın bilgisayarına girebilir kendi bilgisayarınız gibi kullanabilrsiniz. Böylece yeri geldiğinde dosyaları inceleyebilirsiniz veya arkadaşınıza onun bilgisayarında yardımcı olabilirsiniz.
TeamViewer kurduğunuzda programın vereceği sürekli değişen ID ve Password numaraları vardır bu ID ve Password numaraları ile başka bir yerden bilgisayarınıza bağlanmalarını sağlayabilirsiniz.

TeamViewer, Ofis ve iş yerleri içinde uygun bir yazılımdır, bir projeyi uzaktaki iş arkadaşınıza, patronunuza, veya iş ortağınıza sunmak için yanına gitmenize gerek kalmadan bilgisayar üzerinden sunumlar yapabilirsiniz. TeamViewer ile acemi bir arkadaşınızın bilgisayarı bozulmuş ve sizde anlattıkça karşınızdaki bilgisayardan anlamıyorsa dert etmenize gerek kalmayacak, bu program ile arkadaşınızın bilgisayarına bağlanıp uygulamalı olarak bilgisayarı tamir edebilirsiniz.
Uzakta Akraba, kardeşiniz, arkdaşınız varsa ve beraber resimlere mi bakmak istiyorsunuz hiç bunuda dert etmeyin TeamViewer ile uzaktaki arkadaşınızın bilgisayarına bağlanarak resimlere birlikte göz atabilir, dosya alış verişi yapabilir, eş zamanlı olarak online konuşabilirsiniz.
TeamViewer 8 ile gelen yenilikler:
Oturum Devredilmesi: Bir sorunu çözmek için uzaktan aktif bir arkadaşınızı davet ederek ortak bir çözüm arayabilirsiniz. Sizin yapamadığınız şeyleri arkadaşınız yapsın.
Grup Oluşturma: Bir işyerinde bilgisayarlar için teknik destek vermeniz mi gerekiyor? Meslektaşlarınız ile bir grup kurarak müşterilerinizin bilgisayarına hızlı bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.
DOWNLOAD:
TeamViewer 8.0.17396 + Portable Versiyon
Alternatif 1:
TeamViewer 8.0.17396 + Portable Versiyon
Alternatif 2:
TeamViewer 8.0.17396 + Portable Versiyon

Leave a Reply