• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

En Cok Gösterilenler

Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013)
Grand Theft Auto IV (GTA 4)
Call Of Duty Black Ops 2

En Cok Gösterilenler

Yeni Eklenen Oyunlar

Pes 2013

Pes 2013 futbol oyunu çok kaliteli ve gerçekci. Diğerlerine göre daha kolay ve daha fazla hareket eklendi

Assassin's Creed 4 Black Flag

Diğer sürümlerine göre çok daha iyi ve çok daha güzel çok daha fazla hareket ve görüntü kalitesii var ...

Call Of Duty Black Ops 2010.

Call Of Duty Black Ops 2010 Call of duty'nin diğer sürümlerine göre daha iyidir ve daha fazla hareket vardır ...

Call Of Duty Black Ops 2

Call Of Duty Black Ops 2 görüntü kalitesi ve hareketleri silah kaliteleri mükemmel seviyededir ...

Assasin's Creed 3

Asssasin's Creed 3 Gerçekten Mükemmel Ve görüntü kalitesi mütiş olan bi oyun sizi teğmin ederim ki çok zevk alıcaksınız oynarken. Çünkü çok fazla hareket var ve hepsini siz kontrol ediyorsunuz o ayrı bir zevk veriyor %100 çalışıyor ...

Archive for Nisan 2013


448 Hit
GTA IV Turkish City 2 v2.012
Bu Mod Tamamen Tayfun Kumaş‘a aittir. EropaKING.com ve GTA Hayranları olarak kendisine bu güzel çalışması teşekkür ederiz.
Tayfun Kumaş: GTA IV Turkish City 2 v2.012 Oyuna eklediğim tüm özellikler resimlerde gözüküyor diye yazma gereği duymadım ve diğer özellikleri de görev yaparken size sürpriz olsun diye söylemek istemedim, bir de bunları yazmaya gerçekten zamanım yoktu ve ihtiyaç duymamıştım. Buna rağmen ”gtainside’den araçları çalmış, adını Turkish City yapmış, araçtan başka özellik yok, ilk mod gibi değil” gibi ön yargılı yorumlara karşı buraya özetle araçlar haricinde eklediğim aklıma gelen diğer özellikleri özetliyorum…
- Yeni kan efektleri ve giysi deki kirlilik oranı,
- Yeni patlama efektleri,
- Petrol Ofisi, Shell, Castrol varilleri, (Video PO ağırlıklı)
- Yeni HD turkuaz renkte radar, HD silah göstergeleri,
- Türk Kızılay’ı ilk yardım (sağlık) kutusu,
- KuzeNiko 2.011 (Oğuz Gürsel),
- Mafia 2 ”+” gösterge…
- Benzin istasyonları Petrol Ofisi olarak yenilendi (Z@GOR’a teşekkürler),
- Araçlardaki farlar ve xenon ışıklar yenilendi,
- Bayan Polisler eklendi,
- Radyo logolarının göstergeleri renklendirildi,
- PlayboyX’in evinin iç mimarisi düzenlendi,
- Oyundaki gazete ve dergiler oyungezer oldu,
- Türkçe seslendirmeli navigasyon eklendi (by_manyax’a teşekkürler),
- Tabela ve posterler eklendi,
- Michalle’ın giyiniş tarzı düzenlendi,
- İnternet Cafe’deki bilgisayarlar oturum ve web siteleri yenilendi,
- Bruce’ın giyiniş tarzı yenilendi,
- Etraftaki insanların ellerindeki araç gereçler texture olarak düzenlendi,
- Kitaplar, kolalar değişti. Yayalar Cola Turca, Nescafe, ipod, iphone, starbucks kahve gibi ürünleri kullanıyor olacak,
- Büfelerdeki dergiler ve satılan ürünler yenilendi,
- Molotof Kokteyli şişesi yeni rakı şişesi olarak yenilendi,
- Bankamatik yenilendi,
- Açılış resimleri, menü değiştirildi,
- Sniper crosshair göstergesi düzenlendi,
- Yeni takım elbiseler eklendi,
- Duraklar düzenlendi,
- Araçların hasar durumları arttı…
gibi bir çok yeni özellik bu modda sizi bekliyor.
GTA IV Turkish City 2 v2.012
GTA IV Turkish City 2 v2.012
GTA IV Turkish City 2 v2.012
GTA IV Turkish City 2 v2.012
GTA IV Turkish City 2 v2.012
GTA IV Turkish City 2 v2.012
12
33
35
36
SS5
SS7
SS12
DİKKAT:GTA IV’ü sıfırdan PC’nize kurun, peşine GTA IV Title Update 7 EN v1.0.7.0 klasöründeki patchi kurun, en son ise GTA Turkish City 2 v2.012 Setup diyerek normal kurulumu tamamlayın. Oyunu korsan oynayanlar ise v1.0.7.0 Crack’ini de kursunlar ki oyuna başlayabilsinler.
DOWNLOAD:
GTA IV: Turkish City 2.012 [Full Süper Mod | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif:
GTA IV: Turkish City 2.012 [Full Süper Mod | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com


541 Hit

Amnesia The Dark Descent genel anlamda bir ilerlemeli korku oyunu. Ama hani öyle böyle değil. Özellikle akşamları oynamanız tavsiyemdir çünkü geneli karanlık geçen oyun gündüz pek görünmeyebilir ve hani ciddi ciddi ürpereceksiniz.. Oyun, Daniel adlı baş karakterin, hiçbir anısı olmadan, karanlık bir Prusya kalesinde uyanmasıyla başlıyor. Elinde ise sadece, yine kendisi tarafından yazılmış ve uğradığı bilinç kaybının kendi tarafından yapıldığını ve karanlık tarafından lanetlenmiş bir adam olan ve kalenin derinlerinde saklanan Alexander isimli bir adamı bulup öldürmesi gerektiğini söyleyen bir mektup var. Ama Daniel’in amacı, neler olup bittiğini anlamak ve bu kaleden kurtulmak.

Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
İşlemci: 1.5 GHz veya daha yüksek işlemci
Bellek: 1 GB RAM
Grafikler: Radeon 9600/GeForceFX

Adım Daniel, Londra-Mayfair’de yaşıyorum. Peşimde bir gölge, bir lanet var. İlacın etkisi vücuduma yayılırken bilincimi kaybediyorum. Her yer bulanık, etraf kararıyor ve daha hızlı hareket etmeliyim. Amnesia, Penumbra’nın yapımcıları Frictional Games tarafından geliştirilmiş bir macera/korku oyunu. 1930′lu yıllarda Brennenburg adlı bir kalede geçmekte. Bir avuç İsveçli tarafından kurulan Frictional Games, kendi başlarına kurdukları ve geliştirdikleri oyun motoru olan “Newton Game Dynamics”i kullanıyor. Bu motorun en büyük avantajı kullanıcının sadece basit kodları bilmesinin yeterli olması. Bu sayede kod bilmeyenler bile kendi çaplarında bir oyun yaratabiliyor. Bir diğer güzelliği ise her şeyin parçalar halinde yerleştirilebilir olması.

Yani yıkılabilir çevreye olanak sağlaması. Birinci şahıs kamerasıyla oynanan oyundaki hemen hemen her şeyi fareyle yapıyoruz. Kapıları açmak için bir tuşa basmak yerine fareyle kapıyı tutup sürüklüyoruz ya da çekmeceleri açıp içerisindekileri almak için yine aynı şekilde çekmeceyi tutup geriye doğru sürüklemek yetiyor. Hemen hemen her cismi tutup yanımızda taşıyabilir, çevirip etrafına bakabilir, kendimize yaklaştırıp uzaklaştırabilir ya da fırlatabiliriz. Bütün bunlar Newton Game Dynamics’i mükemmele yakın bir fizik motoru olmasını sağlıyor.
Fizik motoru gayet başarılı, ama ya diğer özellikler?
Penumbra’nın grafikleri o zamanki oyunlara göre çok düşüktü. Amnesia’nın grafiklerinin Penumbra’dan neredeyse hiçbir farkı yok. Gölgelendirme çok vasat. Ne oynadığımız karakterin, ne de nesnelerin gölgesi var. Gölgesi olan nadir cisimlerin ise sadece belirli yerlere gölgesi düşüyor. Işığın bu kadar değerli olduğu bir oyunda gölgelendirmenin bu kadar zayıf olması düşündürücü.

Ses gayet başarılı. Özellikle Daniel korktuğu zaman aldığı derin nefesler, sessizce çığlık atması, gıcırdayan kapılar, düşmanınız sizi takip ederken duyduğunuz, kafayı yedirten o cızırtı sesi. Hepsi mükemmel. Fakat bir tahtayı başka bir tahtaya vurduğunuzda çıkan ses, bir tahtayı bir metale vurduğumuzda çıkan sesle aynı değildir. Önceki oyunlarda bu, Frictional Games’in bir çok övgü kaynaklarından biriydi. Maalesef ki Amnesia’da bunun geçerli olduğunu söyleyemeyeceğim. Frictional Games bu noktada biraz hayal kırıklığına uğrattı.

INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract MNS_TDD_SKDRW_EropaKING.com.RAR (“MNS_TDD_SKDRW_EropaKING.com.RAR”ı bir klasöre çıkarın)
2. Install with Setup.Exe (Setup.exe ile kurulumu başlatın)
3. Copy fixed content in Skidrow to the installation folder..If you gonna update game then do that at last (Skidrow klasörü içindeki herşeyi oyunu kurduğunuz klasöre kopyalayın.. OYUNU GÜNCELLEYECEKSENİZ BU ADIMI EN SON YAPIN)
4. Update the game with the Exe in “UPDATE v1.2″ in “PATCHv1.0.1 ve TR YAMA.RAR” (PATCHv1.0.1 ve TR YAMA.RAR içindeki UPDATE v1.2 klasöründe bir güncelleme EXEsi göreceksiniz. Onunla oyunu güncelleyin)
5. Türkçe yama için TR YAMA içindeki config klasörünü kopyalayıp oyunu kurduğunuz klasöre yapıştırın
6. To Fix the game use FIX folder and copy the EXE in installation folder (Oyunu FIXlemek için FIX klasöründeki exe yi oyunu kurduğunuz klasöre yapıştırın. Eğer EXE redist klasörü içindeyse oraya yapıştırın)
7. Play Game and if it asks serial, then use: 11111111111111 (Oyunun keyfini çıkarın ve eğer serial isterse şunu kullanın: 11111111111111)
DOWNLOAD:
Amnesia: Dark Descent [Full | NonSteam | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif 1:
Amnesia: Dark Descent [Full | NonSteam | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif 2:
Amnesia: Dark Descent [Full | NonSteam | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
TÜRKÇE YAMA + UPDATE v1.2 + FIX
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
TÜRKÇE YAMA + UPDATE v1.2 + FIX (Alternatif 1)
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
TÜRKÇE YAMA + UPDATE v1.2 + FIX (Alternatif 2)
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com


123 Hit
Advanced SystemCare Pro 6.2.0.254 Türkçe Portable (Sistem Optimizasyon Progrogramı)
Dünyanın en iyi sistem optimizasyon ve temizleme programlarından birisi olarak birçok ödül kazanan Advanced WindowsCare tamamen yenilendi ve bu yenilikle beraber ismi de artık Advanced SystemCare (Sistem Temizleyici ve Hızlandırıcı) olarak değiştirilmiş bulunuyor. Sisteminizdeki hataları kategorilere ayırıp teker teker ele alarak çok daha derin ve etkili bir temizlik ve onarım yapan bu program ile artık bilgisayarınız çok daha hızlı çalışacak. Tamamen ücretsiz ve Türkçe dil desteği bulunan programın kolay kullanılabilir bir arayüzü var.Siyah ve beyaz olmak üzere 2 tema seçeneği sunan programın ilk başında yapılan Windows Bakımı taramasından sonra “Onar” tuşu ile bu bölümdeki hataları onarabilirsiniz. Programın ortasında bulunan “Çare” tuşuna basıldığında program “Windows Bakımı” ve “Sistemi Tanıla” bölümlerindeki taramaları hızlı bir şekilde yapar ve yine aynı hızda bu bölümlerdeki hataları onarır.
Windows Bakımı bölümünde taranan sorunlar:
Spyware Kaldırma: Spyware ve Adware gibi zararlı yazılımları tarayan ve silen bu bölüm sayesinde bilgisayarınız hem daha güvenli hem de daha hızlı olacak.
Kayıt Düzeltme: Bu bölüm sayesinde Windows Kayıt Defteri üzerindeki sorunlu ve alakasız kayıtlar bulunup silinir ve bilgisayarın çalışma hızında artış yaşanması sağlanır.
Gizlilik Süpürme: Birçok program en son çalışılan dosyaları “geçmiş” adı verilen bölümlerde kullanıcıların daha kolay ulaşmaları için saklar. Ancak bu dosyalar ve internet tarayıcıları çerezleri, geçmişleri bilgisayarın hızını yavaşlatan en önemli unsurlardır. Bu bölüm ile sistem bu dosyalardan arınarak daha hızlı hale gelir.
Çöpdosya Temizliği: Bilgisayarınızda birden fazla kopyası bulunan dosyalar sistemin yavaşlamasına sebep olur. Çöpdosya Temizliği bölümü bu dosyaları bulur ve sistemden temizler.
Sistemi Tanıla bölümünde taranan sorunlar:
Sistem Eniyileme: Sistem optimizasyonu için kullanılan bu araç ile bilgisayar performansının arttırılması sağlanır.
Güvenlik Savunma: Bu bölüm ile Spyware, Adware gibi yazılımların bilgisayarınıza kurulmasına engel olabilir ve bilgisayarınızın bu tür zararlı yazılımlara karşı güvenliğini sağlayabilirsiniz.
Disk Birleştirme: Birçok bölümlere ayrılan ve bu sebeple oldukça yavaşlayan bilgisayarınızın disk birleştirme işlemi sayesinde performansını ilk günkü gibi yapabilirsiniz.
Güvenlik Analizi: Windows Güvenlik Duvarı gibi araçları tarayan bu bölüm sayesinde bilgisayarınıza sızma tehlikelerini ölçebilir ve güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.
Bilgisayarınızdaki yavaşlamalara, donmalara, program kilitlenmelerine ve tehlikeli girişlere karşı oldukça etkili olan bu program ile bilgisayarınız ilk günkü gibi güvende ve hızlı olacak. Tamamen Türkçe ve ücretsiz olan bu program ile bilgisayarınızı kanatlandırabilirsiniz.
Neden Advanced SystemCare?
Kullanımı oldukça kolaydır: Tek tıklama ile bir çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Bilgisayarınızı tamamen korur, üstelik ücretsiz: Spyware, Adware taramaları ve silmeleri sayesinde bilgisayarınızı korur. Hacker’lar, HiJacker’lar veya bilgisayarınıza zararlı yazılım yüklemeye çalışanlara karşı da sisteminizi korur. PC aktivite geçmişini de kontrol ederek hangi işlemlerin gerçekleştiğini gösterir ve takip eder.
Windows’unuzu temizleyin: Sistem performansınızı kayıp dosyaları temizleyerek hızlandırır, istenmeyen dosyaları ortadan kaldırır, gereksiz dosyaları siler ve tüm hasarlı kayıt girişlerini siler.
PC’nizi en yüksek performansta tutun: Windows’unuzu modifiye ederek sistem ve internet hızınızı arttırır.
DOWNLOAD:
Advanced SystemCare Pro 6.2.0.254
Alternatif 1:
Advanced SystemCare Pro 6.2.0.254
Alternatif 2:
Advanced SystemCare Pro 6.2.0.254


497 Hit

Minimum System Requirements:
OS: Windows XP
Processor: 2GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2) or higher
Memory: 2GB System RAM or more
Graphics: 320MB Video RAM GPU w/ Shader Model 3.0 support. NVIDIA GeForce 8800 series or better. ATI Radeon HD3800 series or better
DirectX: 9.0c
Hard Drive: 10GB
Sound: 100% DirectX 9.0C compliant sound card or equivalent onboard sound
Saints Row: The Third bir karışımı korur aksiyon-macera açık bir dünyada, kentsel savaş Saints Row serisinin geleneksel biçimi. Oyuncu, Third Street Saints lideri olarak, oyunun hikayesi ilerleme ana görevi yapan, Steelport, yeni şehri keşfetmek ve yan görevleri yapabilirsiniz. Bu yan misyonlar Etkinlikler, MiniGames, kaleleri, Steelport ve yanma noktaları bir bölümünü kontrol etmek için üzerine alınabilir rakip çete üsleri, on-the-spot çete savaşı vardır. Misyonları başarıyla tamamlanması oyuncunun oyun-içi para, silah, araba ve çete saygı kazanabilirsiniz. Üçüncü olarak saygı kullanır deneyim puanları düzeylerde verebilir, 50 olan en yüksek seviyede, sırayla oyuncunun belirli iyileştirilmesi üzerinde para harcamak sağlar Böyle dövüşleri veya ateşli silah becerileri gibi kendi karakter özelliklerini,.tesviye sistemi müzikçalar belirli bir seviyeye gerektiren çeşitli özelliklere sahip bu nitelikler, veya ‘Perks’, oyuncu karakteri düzeçlenmistir her zaman, satın almanızı sağlar satın mümkündür önce. Para aynı zamanda o oyuncunun cephanelik saklanan bir silah için kapsamları veya ekstra varil ekleme gibi giyim eşyaları, silahlar ve araba ya da silah ve araba yükseltmek için kullanılır olabilir, satın almak için kullanılabilir.Son olarak, para görünümleri, giysiler, ve merkez özelleştirerek, Aziz grup yükseltmek için kullanılabilir.
“İnisiyasyon İstasyonu” sistemi oyuncuların Üçüncü onların karakter yarattıkları yüklemek ‘s online topluluk, ve diğer oyuncular indirmek’ kendi tasarrufu ile oyunu kullanmak için kreasyonlar olanak sağlar.Üçüncü çerçevesinde, oyuncunun dört farklı görünümlere kurabilirsiniz çete için. Son olarak, para da, Steelport içindeki mağazalar ve diğer özellikleri satın almak için zaman içinde çete için, oyun, saatlik bir gelir akışı sağlayacak olan kullanılır.
Bazı görevleri tamamlayarak da, oyuncunun görevi sonuçlandırmak için seçenekleri bir seçim verilebilir. Örneğin, oyuncunun şehirde düşman gökdelenlerden birinin yıkılması devasa bir bomba kullanma seçeneği vardır, onlar eylem için saygı büyük bir kazanç olacaktır rağmen, oyunun geri kalanı için şehrin siluetini değiştirecek ve olacak Binanın ayakta bırakarak oyuncu olmayan karakterleri bu Saints için bir merkez olarak kullanılmasına izin verir, oyuncunun farklı tepkiler neden olur.Yeni Etkinlikler, önceki Saints Row oyun birçok yanında girmiştir diğerleri gibi Fight Club, bulunmaz.
Oyuncunun cephanelik silah ile donatılmıştır hangi aracılığıyla bir pop-up pusula olarak sunulmuştur analog çubuk . Yenilik silah tabanca ve otomatik silah geleneksel cephanelik yanında tanıtıldı. Oyuncular aşağı aramak için yeteneğini kazanacaktır airstrikes konaklamış düşmanları veya kullanmak için uzaktan kumanda uzaktan araç kontrol etmek için elektrik hata.ilk iki oyunların aksine, el bombası atma sisteminin iyileştirilmesi lehine hiçbir sağlık kurtarma öğeler vardır; Onlar ateş hattının dışında kalmak gibi karşılığında, oyuncunun sağlığı sürece daha hızlı bir oranda yeniden olacaktır.oyunda neredeyse tüm eylemler olarak Irade tarafından adlandırılan, ikinci bir kontrol düğmesi basılı tutarak hızlandırılabilir “awesome düğmesi”, örneğin, bu düğmeyi basılı tutarken, carjacking zaman füze vuruşu (Bo-Duke-Tu, bir referans olarak oyun bilinen için oyuncunun karakteri neden olacaktır The Dukes of Hazzard ) sürücüsü üzerinden kısa sırayla koltuğu.
Tek oyuncu modu yanı sıra, oyun başka bir oyuncu ile işbirliği içinde çalınabilir.Saints Row 2 gibi, ikinci oyuncu bunların tamamlanması için kredi kazanç, tüm görevleri ve faaliyetleri katılabilir. Ikinci bir oyuncu varken bazı faaliyetler farklı kurallar sağlar;. Örneğin Tiger Escort aktivite, ikinci oyuncu arka koltukta kaplan kontrol etmek zorunda kalacak ilk oyuncu sürücüler ise Bu konuda Çünkü onların odak, Irade başlıktan sevilmeyen rekabetçi çok oyunculu kaldırmıştır.Co-op özellikleri bir ihtiyaç çevrimiçi geçiş .




NOTES / NOTLAR:
This game is already cracked ,just install and play. (Oyun FIXli olarak gelmektedir. Ayriyette FIXlemenize gerek yok)
After the 3rd mission when your Crib is unlocked, DLC are unlocked, with various messages on screen.
DLCS Included and activated (Oynanabilir İçerikler):
-Invincible Pack (Cheat Pack)
-Funtime! Pack (Genki Pack)
-Warrior Pack (Outfit Pack 01)
-Z Style Pack (Bling Pack)
-Explosive Combat Pack (Grenade Launcher)
-Shark Attack Pack (Shark Pack)
-Special Ops Vehicle Pack (Saints Military Vehicles)
-Nyte Blayde Pack
-Money Shot Pack
-Bloodsucker Pack (Unlock Pack 01)
-Cheapy D Pack
-Genkibowl VII (Genki Missions Pack)
-Team Fortress 2 masks
-Genki Girl Pack
-Horror Pack (Halloween Outfit Pack)
-Steelport Gangs Pack (Gang Outfit Pack)
-Gangstas in Space
-Penthouse Pack
-The Trouble With Clones (Monster Mash)
-Witches and Wieners
INSTALLATION / KURULUM:
1. Extract RAR Parts (RARları bir klasöre çıkarın)
2. Install with Setup.Exe (Setup.Exe ile kurulumu başlatın)
3. Have Fun (Oyunun Keyfini Çıkarın)
DOWNLOAD:
Saints Row: The Third [Full | RePack] – PART 1
Saints Row: The Third [Full | RePack] – PART 2
RAR PASWWORD / ŞİFRE: eropaking.com


193 Hit

Güzel bir ekran koruyucu istiyorsanız bunu denemelisiniz. Akvaryumdaki balıkları gösterir. Balıkları besleyebilir, yeni balıklar ekleyebilir veya çıkarabilir akvaryumu değiştirebilirsiniz. İnsanı rahatlatan ve huzur veren bir ekran koruyucudur…



DOWNLOAD:
Dream Aquarium v1.2592
Alternatif :
Dream Aquarium v1.2592


461 Hit
image
System Requirements:
√ System: Microsoft Windows Vista / Seven
√ Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz
√ Memory: 1 Gb
√ Video Card: 256 Mb, Shader Model 3.0, c support for DirectX 9.0c
√ Sound Card: Sound device compatible with DirectX 9.0c
√ Hard Drive: 3 Gb
Papo & Yo; Quico adında babasından şiddet gören ve babasını bir canavara benzeten küçük bir çocuğun başından geçen olayları Quico’nun hayal dünyasından bizlere anlatıyor. Quico’nun hayal dünyası her çocuğun hayal dünyasında olduğu gibi oldukça sürrealist; o dünyadaki evler hareket edebiliyor, yüreyebiliyor veya uçabiliyor. Oyun boyunca Quico ve canavarla birlikte Brezilya’nın şehirlerine benzeyen bir şehirde ilerleyerek oyundaki bulmacaları çözmeye ve canavarın öfkesini yenmesine yardım etmeye çalışıyorsunuz. Kısaca oyunun hikayesi böyle, hikaye sıradan gibi gözükse de hikayenin anlatımı gerçekten de başarılı.





INSTALLATION / KURULUM:
* Extract RAR (RARı bir klasöre çıkarın)
* Install with Setup.exe (Setup.exe ile kurulumu başlatın)
* Have Fun (Oyunun keyfini çıkarın)
DOWNLOAD:
Papo and Yo [Full | FLT Fix | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif 1:
Papo and Yo [Full | FLT Fix | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com
Alternatif 2:
Papo and Yo [Full | FLT Fix | Tek Link]
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com



0 Hit
DRKSDRS2 DARKSIDERS 2 (FULL/PC/TEK LİNK) İNDİR
İşletim Sistemi
: Windows XP / Vista SP1 / 7
İşlemci
: Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz işlemci veya eşdeğer AMD işlemcisi
RAM : 2 GB
Ekran Kartı : NVIDIA 9800 GT 512 MB veya eşdeğer AMD kart
Boş Alan : 10 GB
Mahşerin dört atlısında, sıra Death’in! Kardeşi War yanlış zamanda kopan kıyamet ve üstüne yıkılan suçlamaları sırtlanmasına yardımcı olmak için aynı zamanda yola koyulan Death, ilk oyuna paralel bir zaman dilimi içerisinde geçecek. Hatırı sayılır şekilde daha büyük bir dünya vadeden, silah ve zırh seçeneklerinde geniş bir içerik sunan ve bunun karşısında yeni düşman ve bosslarla amansız bir meydan okumaya şahit olacağımız Darksiders II, ilk oyunun köklerinden yepyeni bir deneyim sunuyor!
image
image
image
image

DLCs Contents (Oyuna ek olarak 3 Adet Oynanabilir İçerik Eklenmiştir):
1) Arguls Tomb
2) The Abyssal Forge
3) The Demon Lord Belial
INSTALLATION / KURULUM:
1) Download & Extract (Dosyayı indirip RARları bir klasöre çıkarın)
2) Mount or Burn (UltraISO veya Daemon Tools ile RARdan çıkan ISO imaj dosyasını sanal sürücüye ekleyin)
3) Run setup.exe (Setup.exe ile kurulumu başlatın)
4) Play (Oyunun keyfini çıkarın)
Game Version: Update 4 (Oyunun Versiyonu 4. Güncelleme ile gelen sürümdür.)
DOWNLOAD:
Darksiders 2 [Full | Skidrow] – PART 1
Darksiders 2 [Full | Skidrow] – PART 2
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com


4.158 Hit

Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon” (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad





DOWNLOAD TORRENT:
Resident Evil 4 [TORRENT]
MIRROR / ALTERNATIF:
Resident Evil 4 [TORRENT]


420 Hit

System requirements:
Operating system: Windows XR / Vista / 7
Processor: Intel 3.0 GHz / AMD 2.5 GHz
Memory: 1 Gb (XP) / 2 Gb (Vista / 7)
Video: support for DirectX 9.0c / Shader3.0, VRAM 256 Mb
Sound card: compatible with DirectX 9.0c
Free hard drive space: 7 GB
Are you afraid of the dark? No problem! Resident Evil 5 will teach you the fear of the world … A new episode chilling saga will take you to the hottest continent, Africa. There scorching midday sun disperses the shadows and bright and fills the world would seem so soothing light. Resist the illusion! Bloodthirsty ancient evil does not have to lurk in the darkness, and death bright sunny day no less terrible than a dark rainy night. The population of whole villages though mad. People and animals are transformed into fierce monsters you must meet danger face to face and get to the origins of the nightmare.
image
You will fight for life in a realistic, detailed world where good response is as important as the nerves of steel. Latest graphics technology makes believe what is happening on the screen and in their own skin to feel a paralyzing fear.
image
image


324 Hit

System Requirements
CPU: Intel® CoreTM 2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz or better
RAM: 4 GB RAM
VGA: NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better
DX: 9.0c or greater
OS: Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
HDD: 16 GB free hard drive space
Sound: Standard audio device
image
image
image
image

INSTALLATION / KURULUM:
1. Unrar. (RARları bir klasöre çıkarın)
2. Mount or Burn. (RARdan çıkan ISO imaj Dosyasını UltraISO veya Daemon Tools ile sanal sürücüye ekleyin/mount edin)
3. Install The Game (Oyunu Kurun)
4. Play (Oyunun Keyfini Çıkarın)
NOT: Oyunun Exe’si 1.0.1.130 RELOADED Fixlidir. Ve Dosyalara 3DM’nin v2.5 PATCHi de eklenmiştir.
DOWNLOAD:
Resident Evil 6 [Collectors Edition | v1.0.1.130 | 3DM] – PART 1
Resident Evil 6 [Collectors Edition | v1.0.1.130 | 3DM] – PART 2
Resident Evil 6 [Collectors Edition | v1.0.1.130 | 3DM] – PART 3
RAR PASSWORD / ŞİFRE: eropaking.com